ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ταξίδια εξοικείωσης Ρώσων, Κινέζων και Ρουμάνων στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. |
 Ταξίδια εξοικείωσης Ρώσων, Κινέζων και Ρουμάνων στην Αργολίδα
 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης και δαπανών ύψους 17.000 ευρώ για την πραγματοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης ξένων αντιπροσωπειών, από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Ρουμανία, τα οποία θα λάβουν χώρα από την 1η έως τις 10 Δεκεμβρίου.


Σκοπός των ταξιδιών εξοικείωσης είναι η ανάδειξη της ιστορίας της Αργολίδας και γενικότερα της Πελοποννήσου, με έμφαση στους αρχαιολογικούς χώρους, τις βυζαντινές εκκλησίες, τους οικισμούς, τα κάστρα και τις φυσικές ομορφιές. Μεταξύ άλλων, δίνεται έμφαση στον δημοφιλή γύρο της Πελοποννήσου και στην ανάδειξη, προβολή και προώθηση των γεωργικών προϊόντων της Αργολίδας.

Ειδικότερα, από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου θα μεταβούν στην Αργολίδα 16 Ρώσοι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα επισκεφθούν μεταξύ άλλων τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, της Αρχαίας Τίρυνθας, του Άργους, το Αντλιοστάσιο Αναβάλλου και το Ναύπλιο. Πρόκειται για μία επίσκεψη μελέτης της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας, καθώς και των αναπτυξιακών και επενδυτικών δυνατοτήτων σε τομείς όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή και τυποποίηση, και ο πολιτισμός, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του ρωσικού κοινού για την επικαιρότητα, τις δράσεις και τους σκοπούς του Έτους Ελλάδας στη Ρωσία.

Στη συνέχεια, στις 2 Δεκεμβρίου θα μεταβούν στην Αργολίδα 5 κυβερνητικοί Κινέζοι, με κέντρο προορισμού το Ναύπλιο, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας πάνω σε αγροτικά θέματα, τη μελέτη της αγροτικής παραγωγής και τυποποίησης, τη γνωριμία με τη διαδικασία παραγωγής ελαιόλαδου, την οινοποιεία, τη χυμοποιία, την περιοχή του Αναβάλλου για την άρδευση του Αργολικού Κόλπου, όπως και σε άλλα προϊόντα που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Κατόπιν, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου θα φθάσουν στην Αργολίδα 7 Κινέζοι δημοσιογράφοι από το in-flight περιοδικό “Wings of China” της αεροπορικής εταιρείας Air China, προκειμένου να συλλέξουν υλικό για τη δημοσίευση δίγλωσσου πολυσέλιδου αφιερώματος το οποίο αναμένεται να έχει μηνιαία αναγνωσιμότητα της τάξεως των 6 εκατομμυρίων επιβατών.

Τέλος, από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου διοργανώνεται ταξίδι στο οποίο θα συμμετέχουν 7 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers, με προορισμό το νομό Αργολίδας και κέντρο το Ναύπλιο. Οι 7 Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers ειδικεύονται σε θέματα τουρισμού πολυτελείας, ευεξίας και VIP. Σκοπός του ταξιδιού τους, είναι οι υψηλού επιπέδου παροχές υπηρεσιών στην Πελοπόννησο και η προβολή της περιοχής ως ένας νέος τουριστικός προορισμό ς στην αγορά της Ρουμανίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ