ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Συναυλία καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. |
Συναυλία καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών
Οι Καθηγητές και σολίστ του Δημοτικού Ωδείου Άργους πραγματοποιούν συναυλία στην Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις 19.30. Στο πλούσιο πρόγραμμα της συναυλίας θα ερμηνευθούν έργα μεγάλων συνθετών για βιολί, βιολοντσέλλο, κλαρινέτο, κρουστά, πιάνο, σαντούρι, φλάουτο, τραγούδι.

Η Μόνικα Παπαϊωάννου και η Διονυσία Στρακάτου θα παίξουν το Ντούο για βιολί και βιολοντσέλλο του Μπετόβεν [Beethoven], η Έλενα Καπετάνιου το Νυχτερινό αρ. 20 του Σοπέν [Chopin], η Εύα Κάρκουλα και η Αγγελική Τσαμπάση τη Σονάτα για φλάουτο και πιάνο BWV 1020 του Μπαχ [Bach], ο Σπύρος Μαρίνης και ο Ανδρέας Χρηστάκης το Σόλο για κλαρινέτο και πιάνο, έργο 10 του Ραμπώ [Rabaud]. 

Ακόμα, ο Θέμης Αποστολόπουλος και η Καίτη Γρατσέα θα παρουσιάσουν έργα για ακκορντεόν και πιάνο του Ρότα [Rota] και του Πιατσόλλα [Piazolla], η Kαίτη Γρατσέα Χορούς για πιάνο του Κωνσταντινίδη, η Μαρία Καψαλού και η Ράνια Κουτρούλη τη Γυμνοπαιδία αρ. 1 του Σατί [Satie] και δημοτικά ελληνικά τραγούδια για σαντούρι και πιάνο. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον Νίκο Μάνδυλα και τον Νίκο Χριστοδούλου που θα παρουσιάσουν τις Τσιγγάνικες Μελωδίες για βιολί και πιάνο του Σαραζάτε [Sarasate] και τον βαρύτονο Νίκο Παινέζη ο οποίος θα τραγουδήσει τραγούδια των Σούμπερτ [Schubert] και Ρότζερς [Rodgers] με τον Νίκο Χριστοδούλου στο πιάνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ