ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αργολίδας: Συμμετέχουμε δυναμικά στην κινητοποίηση της ΔΟΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:05:00 μ.μ. |
Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αργολίδας: Συμμετέχουμε δυναμικά στην κινητοποίηση της ΔΟΕ
 Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2017 στη 1:30 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας και καλεί τους Συλλόγους να προβούν σε ανάλογες κινητοποιήσεις και δράσεις για να διαδηλώσουμε υπέρ της θεσμοθέτησης της ΄΄Δίχρονης δημόσιας δωρεάν υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης΄΄ και να ΄΄Εκφράσουμε την κάθετη αντίθεσή μας στις προτάσεις για συγχώνευση των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής των Α.Τ.Ε.Ι. με τα Παιδαγωγικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής΄΄.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στο συλλαλητήριο, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3 πρώτες του απογευματινού – ολοήμερου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας προτίθεται να βάλει λεωφορείο

για την μεταφορά των απεργών του νομού μας στο συλλαλητήριο την

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 1:30 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας.

Για το λόγο αυτό ζητάμε από όσους συναδέλφους επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου προκειμένου να δεσμεύσουμε το πούλμαν της μεταφοράς. Οι συνάδελφοι –ισσες που επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα πρέπει να το δηλώσουν στο Σύλλογο μέχρι την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 3 το μεσημέρι στο e-mail του Συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος              Η Γ.Γραμματέας
Ντέμος Αντώνης        Δουράνου Αικατερίνη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ