ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Για ακόμη μια φορά ο Ναυπλιώτης Τάσος Κολιγκιώνης ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | | |
Για ακόμη μια φορά ο Ναυπλιώτης Τάσος Κολιγκιώνης ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου
 Συγχαρητήρια στον σπουδαίο πρωταθλητή Τάσο Κολιγκιώνη από το Ναύπλιο, που για μια φορά ακόμη κατετάγη ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. 

Σε παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην ιστορική πόλη Bistrita της Ρουμανίας με περισσότερους από 600 αθλητές και μια κατηγορία με 21 συμμετοχές, ο δικός μας Πρωταθλητής κατέκτησε την 4η θέση κάνοντάς μας και πάλι περήφανους!
Ήταν αναμφίβολα, μια κορυφαία διορκάνωση τόσο σε επίπεδο όσο και σε αριθμό αθλητών. Η 4η θέση πραγματικά δεν αντικατοπτρίζει τον άθλο που έκανε ο Τάσος Κολιγκιώνης ανάμεσα σε 21 κορυφαία ονόματα από όλο τον πλανήτη!
Αυτή ήταν η κατηγορία του Τάσου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της IFBB, 21 αθλητές όλοι τους μεγάλα ονόματα και με μεγάλο αθλητικό background.
Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 2017 IFBB World Junior and Master Championships που έγινε στη Bistrita της Ρουμανίας πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές του Βαλκανικού Συμβουλίου της IFBB. 
O Πρόεδρος της ΕΟΣΔ κ.Ιορδάνης Λεβεντέλης εξελέγη Αντιπρόεδρος και ο κ. Τάσος Κολυγκιώνης είναι ο εκπρόσωπος τον Αθλητών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ