ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ανδριανός: Ανάγκη άμεσης κάλυψης των σημαντικών κενών στις μονάδες προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 π.μ. | |
Ανδριανός: Ανάγκη άμεσης κάλυψης των σημαντικών κενών στις μονάδες προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αργολίδα
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης των σημαντικών κενών εκπαιδευτικών στις μονάδες προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:


“Σε συνέχεια των προηγούμενων σχετικών Ερωτήσεών μου, επανέρχομαι στο έντονο πρόβλημα που δημιουργούν τα σημαντικά κενά στις μονάδες προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στην Αργολίδα προσελήφθησαν μόλις 3 ακόμη αναπληρώτριες κλάδου ΠΕ60 (νηπιαγωγών) και μία ΠΕ70 (Δασκάλων), με αποτέλεσμα τα κενά να παραμένουν πολλά χωρίς να διαφαίνεται βούληση από πλευράς Υπουργείου να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες τόσο για τα πρωινά τμήματα, όσο και για τα ολοήμερα.

Επισημαίνεται ότι μετά τις προαναφερθείσες προσλήψεις, τα κενά που παραμένουν στην Αργολίδα είναι τα εξής:

-ΠΕ70 Δάσκαλοι 10

-ΠΕ60 Νηπιαγωγοί 1

-ΠΕ05 Γαλλικών 1

-ΠΕ06 Αγγλικών 3

-ΠΕ08 Καλλιτεχνικών 5

-ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής 2

-ΠΕ16 Μουσικής 3
-ΠΕ19-20 Πληροφορικής 1
-ΠΕ32 Θεατρολόγων 1

Κατόπιν των ανωτέρω,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα καλυφθούν άμεσα τα ως άνω κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία της Αργολίδας προκειμένου να επιτελείται ακώλυτα η εκπαιδευτική διαδικασία”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ