ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ένα βαθμό πάνω από το μηδέν η θερμοκρασία στην Αργολίδα τη νύχτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Ένα βαθμό πάνω από το μηδέν η θερμοκρασία στην Αργολίδα την νύχτα
 Το ψυχρό μέτωπο που βρίσκεται στη χώρα μας από τη Δευτέρα έφερε απότομη πτώση της θερμοκρασίας και στην Αργολίδα.

Την νύχτα η θερμοκρασία στην περιοχή του Αργολικού κάμπου κινήθηκε σε μονοψήφιους αριθμούς με αποκορύφωση στις 6:30 το πρωί το θερμόμετρο του μετεωρολογικού σταθμού της ΕΜΥ στην Πυργέλα Αργολίδας να δείξει 1 βαθμό μόλις πάνω από το μηδέν.
 
Για σήμερα, περιμένουμε λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πυκνότερες στα νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, και από το βράδυ στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Λίγες πρόσκαιρες και ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα, ενώ το βράδυ ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα στα νησιά του Νοτίου Ιονίου.

Νωρίς το πρωί, παγετός θα εκδηλωθεί στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε πεδινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση και θα στραφούν σε δυτικούς.

Στο υπόλοιπο Αιγαίοι οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.

Σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ