ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |
Κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ναύπλιο
 Ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβρη του 1973, αποτελεί πολύτιμη πηγή πείρας για τους σημερινούς και τους αυριανούς μας αγώνες.

Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου, έχοντας μπροστά μας τις αποδείξεις ότι ο αγώνας για «Ψωμί - Παιδεία – Ελευθερία» συνεχίζεται.

Με τον αγώνα και το αίμα τους, φοιτητές, εργάτες, μαθητές απαίτησαν δικαιώματα που τότε φάνταζαν αδύνατα: “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”.

Το ψωμί είναι ανάγκη επιβίωσης πια. Η Παιδεία εμπόρευμα. Πραγματική ελευθερία για εμάς σήμερα δεν υπάρχει. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η τρομοκρατία όταν αντιστεκόμαστε, δεν μας επιτρέπουν να ζούμε σαν άνθρωποι, αλλά σαν σύγχρονοι δούλοι!!!

Και φέτος θα βρεθούν αυτοί που θα εμφανίζονται ως τιμητές του Πολυτεχνείου την ίδια ώρα που με την πολιτική τους τσακίζουν τη ζωή των εργαζομένων. Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τρίζουν τα κόκαλα των νεκρών αγωνιστών του λαού όταν η κυβέρνηση από τη µία “ξεγυµνώνεται” με την πρόσφατη επίσκεψη του Τσίπρα στον Τραµπ, δίνοντας γή και ύδωρ, και από την άλλη να εµφανίζεται σαν “συνεχιστής” ηρωικών στιγµών του εργατικού - λαϊκού κινήµατος.

Τα συνθήματά τους "ΕΞΩ το ΝΑΤΟ", "ΕΞΩ οι ΗΠΑ" όχι μόνο είναι επίκαιρα σήμερα, αλλά είναι και αναγκαία περισσότερο από ποτέ.

Για την υπεράσπιση των συμφερόντων ντόπιων και ξένων επιχειρηματικών ομίλων, η κυβέρνηση εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα μας στους αιματοβαμμένους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, δαπανώντας 4 δισ. το χρόνο για στρατιωτικές δαπάνες που εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς τους.

Την ίδια στιγμή που κόβει κοινωνικές παροχές ακόμη και από τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τους ανάπηρους, τους ανέργους, τους μικρούς συνταξιούχους, αφήνει χωρίς γιατρούς τα νοσοκομεία, χωρίς δασκάλους τα σχολεία κ.ά., εξαθλιώνοντας το λαό, συμμετέχει παράλληλα σε 13 ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και δίνει γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών με τις βάσεις του θανάτου που υπάρχουν στη χώρα μας.

Όλα αυτά γίνονται στο όνοµα της “γεωστρατηγικής αναβάθµισης” της Ελλάδας και µε τη συµφωνία των αστικών κοµµάτων. Οι στόχοι της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας είναι εχθρικοί για τον λαό. Αφορούν αποκλειστικά τα κέρδη, το κοµµάτι από την πίτα που θέλουν να πάρουν οι µεγάλοι επιχειρηµατικοί όµιλοι της Ελλάδας. Παίρνει µέρος στις μεγάλες κόντρες µεταξύ των ιµπεριαλιστών ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσίας, Κίνας και άλλων καπιταλιστικών κρατών. Οι κόντρες μεταξύ τους αφορούν το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και τους ενεργειακούς δρόµους της περιοχής.

Καλούμε στην αγωνιστική συγκέντρωση στο Ναύπλιο, για την 44ηεπέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, την Παρασκευή στις 6 μμ στην πλατεία Καποδίστρια.

Έξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από τις γειτονιές και τα σχολεία. 
Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα. 
Καμία συμμετοχή - καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους ενάντια στους λαούς. Καμία αλλαγή συνόρων.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ