ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
Περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας
 Το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια και τους εργαζόμενους στην περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/11/2017 στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας και ώρα 7.00μμ.


Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ &ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ, συνεχίζει την οργάνωση του αγώνα για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις.

Ο συντονισμός του αγώνα με τα κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία και η οργάνωση περισσότερων εργαζομένων σε αυτά θα έχει καταλυτικό ρόλο στα αποτελέσματα αυτής της μάχης. Απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα σε όλα τα σωματεία στον κλάδο τροφίμων και ποτών ανεξάρτητα αν είναι μέλη της Ομοσπονδίας ή όχι (Σωματείο Εργαζ. στην Ένωση Συνεταιρισμών Παραγωγών Κηπαίων Προϊόντων Αργολίδας - Σωματείο Εργατοτεχνιτών Κονσερβοποιίας Ναυπλίου - Σωματείο Εργατοτεχνιτών Κονσέρβας και Συσκευασίας Άργους - Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επεξεργασίας Αγροτικών Προϊόντων Αργολίδας).

Aπευθύνουμε κάλεσμα συζήτησης και συντονισμού δράσης στα σωματεία και τους εργαζόμενους όλων των κλάδων.

Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα είναι ωφέλιμο για όλους τους εργαζόμενους, για όλη την εργατική τάξη, θα είναι σημείο αναφοράς στους αγώνες μας.

Σας καλούμε στην περιφερειακή σύσκεψη σωματείων και εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/11/2017 στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας και ώρα 7.00μμ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ