ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο των γραφείων του Συλλόγου "Η Αλληλεγγύη"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | |
Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο των γραφείων του Συλλόγου  "Η Αλληλεγγύη
Με νέους στόχους και την ίδια διάθεση για προσφορά πραγματοποίησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Αργολίδας "Η Αλληλεγγύη"  τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας περιόδου, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 το απόγευμα, στον ανακαινισμένο χώρο των γραφείων μας επί της οδού Γούναρη 47 στο Άργος.
Με την ευκαιρία της έναρξης των ομάδων (ομάδα διακοπής καπνίσματος, ομάδα γυμναστικής, ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης, ομάδα εκπαίδευσης εθελοντών και ομάδα περιπάτου) για τη νέα χρονιά 2017-2018, σύσσωμο το Δ.Σ., η Πρόερος κα Μάρω Γέμελα, η αντιπρόεδρος κα Ελένη Ηλιάδη, η γεν. γραμματέας κα Ευαγ. Κωνσταντινοπούλου, η ταμίας κα Peni Kozioti, η έφορος κα Νια Τσουκαλά, το μέλος και βοηθός γραμματέας κα Μαρλαγκούτσου Νατάσα και το μέλος και βοηθός ταμία κα Καίτη Μητρόπαπα, μέλη αλλά και φίλοι του συλλόγου έδωσαν το "παρών", στον αγιασμό που πραγματοποίησε ο π. Σωτήριος από την ενορία του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου Άργους. 
Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φετινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του συλλόγου, αλλά και να παραστούν στην ομιλία που πραγματοποίησε ο κ. Αλέξανδρος Μουσούρος, κλινικός ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής, με θέμα: "Η σημασία της ψυχικής υγείας στη ζωή μας". 
Στόχοι της νέας χρονιάς του συλλόγου μας, η παροχή συναισθηματικής, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης στους ασθενείς, η οικονομική υποστήριξη σε άπορους ασθενείς, η πραγματοποίηση προληπτικών εξετάσεων σε κατοίκους του Νομού, η με κάθε τρόπο προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών και η με κάθε τρόπο στήριξή τους, η διοργάνωση ομιλιών και ημερίδων για την πρόληψη και την ενημέρωση σχετικά με τις επιστημονικές εξελίξεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου από εξειδικευμένους γιατρούς και επιστήμονες, καθώς και η διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για εθελοντές προνοιακού και κοινωνικού έργου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ