ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Καλό ξεκίνημα για την ομάδα Αντρών του ΓΣΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 π.μ. | | |
Καλό ξεκίνημα για την ομάδα Αντρών του ΓΣΑ
Ξεκίνησε ελπιδοφόρα η ομάδα Αντρών του ΓΣΑ το Σάββατο 18-11-2017 πιάνοντας καλή απόδοση και νικώντας την αντίστοιχη του Οίακα Ναυπλίου με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα Πελοποννήσου. 

Η ομάδα του ΓΣΑ έχει προχωρήσει σε μεγάλη ανανέωση των αθλητών της προωθώντας στο βασικό σχήμα της ομάδας αθλητές που ανήκουν στην ηλικία των 16-17 ετών με μόνη προσθήκη τον έμπειρο παλιό βολλευμπολλίστα της ομάδας τον Παναγιώτη Μπίσκο ο οποίος μάλιστα δοκιμάστηκε σε μια νέα θέση γιαυτόν στην θέση του ακραίου με πολύ καλή απόδοση.

Το ματς κρίθηκε στα σερβις ουσιαστικά καθόσον η ομάδα που είχε καλύτερο σερβις επαιρνε και το αντίστοιχο σετ. Ο ΓΣΑ ξεκίνησε νωθρά και βρέθηκε να χάνει με διαφορά 7-8 πόντων στο α σετ αλλά προοδευτικά μείωσε τα λάθη και ισοφαρισε παίρνοντας το προβάδισμα. Στο β σετ ο Οίακας πήρε πολλούς άσσους και αποδιοργάνωσε την επίθεση του ΓΣΑ με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1. Το 3ο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο ΓΣΑ ξεκίνησε με 12-0 με πολύ καλό σερβις του Κ Μακρή φτάνοντας στο 2-1. Στο τελευταίο σετ παιχθηκε νευρικό και ανορθόδοξο βολλευ για να νικήσει ο ΓΣΑ τον Οίακα που έστειλε πολλές επιθέσεις στο φιλέ λόγω κούρασης.

Συγχαρητήρια στα νεαρά παιδιά του ΓΣΑ που έδειξαν οτι σιγά σιγά ωριμάζουν και βελτιώνονται. Σήμερα Κυριακή θα ταξιδέψουν στη Πάτρα για να αντιμετωπίσουν την εφηβική ομάδα της Παναχαικής 2013 και ταυτόχρονα θα ταξιδέψει στη Πάτρα μαζί τους και η ομάδα Γυναικών του ΓΣΑ που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και αυτή τη Παναχαική για το πρωτάθλημα Β Εθνικής Γυναικών. Ευχόμαστε καλές εμφανίσεις και νίκη στις ομάδες μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ