ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Συσσίτιο Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου - Αξίζει να βοηθήσεις και εσύ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. |
Συσσίτιο Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου - Αξίζει να βοηθήσεις και εσύ (βίντεο)
 Στην Ενορία του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, λειτουργεί ΣΥΣΣΙΤΙΟ, με το οποίο σιτίζονται καθημερινά αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας, από την πόλη του Ναυπλίου.

Είναι πολλοί άνθρωποι, συμπολίτες μας, που έχασαν τη δουλειά τους ή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και ζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας. Στο καταφύγιο ανθρωπιάς και αγάπης από τον Ιερό Ναό ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ¨ Ναυπλίου, προσφεύγουν άπορες οικογένειες, αναξιοπαθούντες, μοναχικοί πολίτες, ανύπαντρες μητέρες,μικρά παιδιά και άλλοι . Συσσίτια, δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και ρούχα, είναι τα «δώρα» που παίρνουν οι πολίτες που αδυνατούν να στρώσουν μόνοι τους το καθημερινό τραπέζι.

Αξίζει να βοηθήσεις και εσύ.

Με τις προφορές σου, δίνοντας χρήματα ή τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, συμβάλεις σημαντικά, ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο και συνεχώς αυξανόμενο σε ανάγκες έργο, σιτίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Σκοπός του Συσσιτίου είναι να απαλύνει τον πόνο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται περισσότερο από κάποιους άλλους, με ανεργία, φτώχεια και αποκλεισμό. Βοηθώντας και εσύ σε αυτήν την προσπάθεια, συνδράμεις στο καθημερινό φαγητό που μαγειρεύεται από γυναίκες της πόλης μας,οι οποίες εθελοντικά προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις δίνοντας τρόφιμα για το συσσίτιο ή καταθέτοντας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό «ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ¨ Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ¨ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ»με Αρ. 540-002101206970 της ALPHA τράπεζας.

Βοήθησε και εσύ, δίνοντας καθημερινή μαρτυρία αγάπης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ