ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Το Άργος γιορτάζει με φεστιβάλ τους "Θησαυρούς της Αργειακής Γης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | |
Το Άργος γιορτάζει με φεστιβάλ τους "Θησαυρούς της Αργειακής Γης"
 Το 1ο Φεστιβάλ «Οι θησαυροί της Αργειακής Γης», ελιά, πορτοκάλι, οίνος, συνδιοργανώνει ο δήμος Άργους Μυκηνών από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017, στον χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών είναι γνωστός για τη μακραίωνη ιστορία του, για τον πολιτιστικό του πλούτο και για τους θησαυρούς της γης του. Το πορτοκάλι, το κρασί, το λάδι της αργειακής γης αποτελούν τη βάση της ελληνικής διατροφής από τους αρχαίους χρόνους.

Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση των προϊόντων, η προσέλκυση νέων για ενασχόληση με τον τομέα της γεωργίας αλλά και η δυνατότητα να παρουσιάσουν παραγωγοί και επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα παροχών - προϊόντων τους σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση των θησαυρών αυτών. Σε μια εποχή όπου η αγροτική επιχειρηματικότητα πλήττεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε συνεργασία με την ΠΕΔ Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν την έκθεση η οποία πέρα από τον διαφημιστικό της χαρακτήρα θα αποτελέσει τον τόπο για τη σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες του κλάδου.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται αρωγός στη σκληρή προσπάθεια των παραγωγών μας να κρατηθεί η βάση της ελληνικής οικονομίας ζωντανή.

Από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 17.00 έως τις 10.00 το βράδυ τις καθημερινές και το σαββατοκύριακο από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ