ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ενός λεπτού σιγή σ΄ όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου της χώρας αυτό το Σαββατοκύριακο για τα θύματα της Δυτικής Αττικής.


* Ο Γιάννης Παπαδόπουλος απ’ την Μακεδονία θα είναι ο διαιτητής του σημαντικού αγώνα του Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά, κόντρα στον Πλατανιά. Το κρίσιμο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα αρχίσει στις 5.15 το απόγευμα. Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας για το ταξίδι στην Κρήτη.

* Προπόνηση στο Στάδιο της πόλης και αναχώρηση αύριο το μεσημέρι για Άρτα για την Σπάρτη. Η Λακωνική ομάδα, αγωνίζεται στις 3 μ.μ. την Κυριακή κόντρα στον Καραισκάκη, που φέτος ανέβηκε στη Φούτμπολ Λιγκ. Η Σπάρτη έχει ελλείψεις και σ’ αυτό το παιχνίδι. Δεν θα παίξουν οι Δεινόπαπας, Μακροστέργιος, Ρούμπος, Τσιμόντζ και μάλλον και οι Μπέλης, Ράντι.

* Την Τρίτη, 28 του μήνα, στις 3 μ.μ., πρόκειται να διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

* Συνεχίζεται η Γ Εθνική στο ποδόσφαιρο. Στον 5ο όμιλο, τα παιχνίδια των ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν ως εξής: Πύλος-Ζάκυνθος, Αχαική-Λεωνίδιο, Παλληξουριακός-Καλαμάτα, Παναρκαδικός-Βλαχιώτη. Όλοι οι αγώνες θα Ττην Κυριακή και θα αρχίσουν στις 3 μ.μ. Το παιχνίδι της Πύλου θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι. Στον 7ο όμιλο, ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι Κιβέρι-Παναργειακός που θα γίνει στο γήπεδο της Λέρνας. Η Ερμιονίδα θα παίξει εκτός έδρας, κόντρα στον ισχυρό και πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή. Για τον 6ο όμιλο, το Λουτράκι υποδέχεται τον Ασπρόπυργο-Δόξα, ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στο εγχώριο, Κυριακάτικο ντέρμπι, Ζευγολατιό-Κιάτο.

* Ο Κέρι της Αμαλιάδας είναι με 8 γκολ ο 1ος σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος Κρεβατάς του Πανηλειακού, ακολουθεί με 5 τέρματα.

* Με την ΧΑΝΘ εκτός έδρας αγωνίζεται το Σάββατο ο Διομήδης Άργους για το πρωτάθλημα χάντμπολ της κορυφαίας κατηγορίας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Τον Ηρακλή Χαλκίδας φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Βόχας Κορινθίας ο Παμβοχαικός που ψάχνει νίκη. Το κρίσιμο παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

* Τον πανίσχυρο Ολυμπιακό, εκτός έδρας, αντιμετωπίζουν αύριο τα κορίτσια της ομάδας βόλει της Κορίνθου για το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 μ.μ. Η νεοφώτιστη Κόρινθος έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

* Για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β Εθνικής, οι Καρυάτιδες Λακωνίας, θα παίξουν εκτός έδρας με τον Πανηλειακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

* Άρης Κορίνθου-Υμηττός στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου, την Κυριακή που μας έρχεται, για τη Β Εθνική στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 των ανδρών, ο Αρκαδικός, αγωνίζεται, αύριο, στις 5 το απόγευμα στο Παπάγου.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής των ανδρών, ο Οίακας Ναυπλίου, αγωνίζεται την Κυριακή, εκτός έδρας. Παίζει κόντρα στα ισχυρά Μελίσσια. Για τον ίδιο όμιλο, ο Άσσος Κορινθίας, φιλοξενεί την ΕΑ Πατρών, ενώ η Καλαμάτα 80, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

* Την αποχώρησή του απ’ την διαιτησία ανακοίνωσε, πρόσφατα ο Αρκάδας διαιτητής, Δήμος Αναστόπουλος (γιος παλαιού διαιτητή). Η ανακοίνωση της αποχώρησης απ’ την ενεργή δράση έγινε μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο Δήμος Αναστόπουλος πέρασε απ’ όλες τις κατηγορίες. Τα τελευταία χρόνια, ήταν στον ειδικό πίνακα των βοηθών διαιτητή Σούπερ Λιγκ.

* Αγώνες στίβου θα γίνουν την Κυριακή στη Μεγαλόπολη. Την ημερίδα οργανώνουν τα τοπικά Λύκαια.

* Στο Ναύπλιο βρίσκεται εδώ και ημέρες η φλόγα του αυθεντικού μαραθωνίου της κλασικής διαδρομής. Θα παραμείνει στην Αργολική πρωτεύουσα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για τον 5ο Μαραθώνιο του Ναυπλίου.

* Συνεχίζονται οι εγγραφές για το σπουδαίο τουρνουά γκολφ που είναι να γίνει 21 με 24 Φεβρουαρίου στο Κόστα Ναβαρίνο της Μεσσηνίας.

* Πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες ο 3ος αυθεντικός, Φειδιππίδειος Δρόμος, Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα (490 χλμ.). Εκκίνηση και τερματισμός η Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Ο τερματισμός είναι για τις 22 Νοεμβρίου. Ο αγώνας υπερ-απόστασης, αφορά και την Αρκαδία. Οι δρομείς θα περάσουν από Αρτεμίσιο, Νεστάνη, Τεγέα και απ’ το δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης.

* Σήμερα λήγουν οι εγγραφές για τον Παλαμήδειο Άθλο, απόστασης 5 χλμ. Στην εκδήλωση αυτή, θα γίνουν και αγώνες 10, 3 και 1,5 χλμ.

Πηγή:ert.gr 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ