ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ο Παναργειακός διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αιολικό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 π.μ. | | |
Ο Παναργειακός διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αιολικό (βίντεο)
 Η διοίκηση του Παναργειακού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται τόσο για τη διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη, όσο και για το γεγονός ότι στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης δεν καταγράφηκε η ανωτερότητα των "Λύκων" κόντρα στον Αιολικό.


Αναλυτικά: «Διαβάζοντας με έκπληξη διάφορα αθηναϊκά σαιτ τα οποία προφανώς έχουν ενημέρωση για άλλο παιχνίδι και όχι το χτεσινό, διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν αναφέρουν την απίστευτη υπεροχή της ομάδας μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο δεν αναφέρουν ότι στην εκτέλεση του πέναλτι η μπάλα έχει περάσει καταφανέστατα μισό μέτρο μέσα, έχουν το θράσος να γράφουν ότι η ομάδα του Αιολικού αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Κύριοι καταλάβετε κάτι. Δεν θα ξαναφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Απευθυνόμαστε σε εχθρούς εντός και εκτός συνόρων. Ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας είναι μεγάλος. Ασπίδα μας, οι παίκτες, ο προπονητής και επιτέλους ας ξυπνήσει και ο γίγαντας κόσμος των λύκων. Τότε θα τρέμετε όλοι σας. Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα...».

Επίσης, ο Παναργειακός ευχαριστεί τον Αιολικό για την φιλοξενία του: «O A.Π.Ο. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τη διοίκηση του Αιολικού για την άψογη φιλοξενία της στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας, στα πλαίσια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής»

Πηγή: sportlesvos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ