Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Τριήμερη συνάντηση φιλίας διοργανώνει το Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | |
Τριήμερη συνάντηση φιλίας διοργανώνει το Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο Ναυπλίο
Το Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο Ναυπλίου, ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε σε όλες τις Ερασιτεχνικές Θεατρικές Ομάδες του νομού μας, και με την σύμπραξή τους, διοργανώνει και προσκαλεί ανθρώπους που εμπλέκονται, κι ακόμα, ανθρώπους όπου μέσα τους εμφωλεύει η προδιάθεση να διεισδύσουν στον θεατρικό βίο, στη συνάντηση φιλίας:  ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ - ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ!
Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 24 (το απόγευμα), το Σάββατο 25, και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ., και 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.), στο Θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου:

- Θα γίνει παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, από ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας.

- Προβολή ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου, με τίτλο Η π α ρ ά σ τ α σ η, το οποίο αφορά στο κοινωνικό θέατρο. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

- Κατά τις πρωινές ώρες σε στρογγυλά τραπέζια με τη συμμετοχή των θεατρικών μελών των ομάδων, και του θεατρόφιλου κοινού, θα γίνει συζήτηση με κεντρικό άξονα το θέμα: «Αναζητώντας την χαμένη ταυτότητα… το ερασιτεχνικό θέατρο είναι απαραίτητο, άραγε γιατί;». Συντονιστής θα είναι ο στιχουργός – ηθοποιός Κυριάκος Ντούμος.

- Στον ίδιο χώρο, στο φουαγιέ του Θεάτρου Τριανόν, θα γίνει έκθεση αφίσας και προγραμμάτων θεατρικών παραστάσεων, έκθεση κουστουμιών από παλιότερες παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου ή άλλων εκδηλώσεων θεατρικού περιεχομένου των θεατρικών ομάδων, καθ’ όλο το τριήμερο. Η παραλαβή τους θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με την κυρία Βούλα Δεδέα, στην ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, διεύθυνση: Αχ. Παράσχου 4, Ναύπλιο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974940488.

*Σύντομα θα γνωστοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα των εργασιών του τριημέρου.

Κάθε θεατρική ομάδα του νομού μας καλείται να συμμετάσχει αποστέλλοντας καδραρισμένες αφίσες από διαφορετικές παραγωγές, όπως και προγράμματα (μέχρι τριών διαφορετικών παραστάσεων, ομοίως και προγραμμάτων, μέχρι τριών).

Πιστεύουμε πως οι ευαισθησίες σας, όπως και το αμείωτο ενδιαφέρον σας για την εξελικτική διαδρομή του ερασιτεχνικού θεάτρου ανταμώνουν με το δικό μας. Ελπίζουμε στη συμμετοχή όλων των μελών της θεατρικής ομάδας σας στο τριήμερο, κυρίως στα θεματικά στρογγυλά τραπέζια που θα διεξαχθούν, καθώς και των φίλων του Θεάτρου. Ευελπιστούμε σε δημιουργική επικοινωνία μεταξύ μας, ώστε να προετοιμάσουμε το τριήμερο εκδηλώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες να επικοινωνούν με τον κύριο Ανδρέα Μανούχο στο τηλέφωνο: 6948272077 και στο email anmanx@cosmotemail.gr

Ευελπιστούμε στην ενημέρωση όλων των μελών της ομάδας σας ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην τριήμερη συνάντηση φιλίας!

Σε πείσμα των καιρών το ερασιτεχνικό θέατρο καλείται να «παίξει» ρόλο «πρωταγωνιστικό» κυρίως στην επαρχία. Ανταμώνουμε, συζητάμε, επικοινωνούμε, γιατί οι δρόμοι του θεάτρου είναι δρόμοι ανοιχτοί!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Καλή μας αντάμωση!

Με εκτίμηση,

Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο Ναυπλίου,

Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου,

Με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ - ΔΟΠΠΑΤ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ