ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Πρόταση Γ. Μπόλλα στη σύσκεψη ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ για Πελοποννησιακούς Αγώνες Στίβου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. | |
Πρόταση Γ. Μπόλλα στη σύσκεψη ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ για Πελοποννησιακούς  Αγώνες Στίβου
 Σύσκεψη σωματείων-μελών της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ, Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκάλεσε στην Τρίπολη η διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Στην συγκέντρωση αυτή (παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης), έλαβαν μέρος εκπρόσωποι σωματείων στίβου, προπονητές, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ, κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος, η διοίκηση της Ένωσης, ο διοικητικός υπάλληλός της και ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ομοσπονδίας για τη Νότια Ελλάδα.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν η καταγραφή όλων των θεμάτων που αφορούν τους αγώνες, τις μετακινήσεις των σωματείων, τα προβλήματα των προπονητών, των κριτών και των σωματείων.

Εξετάστηκαν λειτουργικά, οργανωτικά και αγωνιστικά ζητήματα, ενώ υπήρξε και έντονος προβληματισμός για την…αναιμική, οικονομική στήριξη του στίβου, από την πλευρά της Αυτοδιοίκησης.

Όλες οι σκέψεις που συντάχθηκαν θα…μεταφερθούν-ως τελικές προτάσεις / αιτήματα-στην πανελλήνια διάσκεψη (ΕΠΑΚΑΒ, 8-9 Δεκεμβρίου 2017, στην Αθήνα) για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση.

Πέρα απ’ τα προβλήματα που προκύπτουν, λόγω των πενιχρών οικονομικών δυνατοτήτων, εκείνο που ξεχώρισε ως ιδέα, ήταν η πρόταση του Γιάννη Μπόλλα απ’ την Αργολίδα, να θεσμοθετηθούν, απ’ το νέο έτος, οι Πελοποννησιακοί Αγώνες Στίβου.

Πηγή: ert.gr
Φώτο: Στ. Ζορμπαλάς


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ