ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Πολυπληθές το ψηφοδέλτιο του Επιμελητηριακού Συνδυασμού - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Φώτη Δαμούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. |
Πολυπληθές το ψηφοδέλτιο του Επιμελητηριακού Συνδυασμού - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ του Φώτη Δαμούλου
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 έγινε η παρουσίαση του Επιμελητηριακού Συνδυασμού - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλο.
Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ , όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του Συνδυασμού . Ο κ. Δαμούλος έκανε τον Απολογισμό της θητείας του 2012 -2017 , αλλά και την παρουσίαση του προγράμματος του για την επόμενη τετραετία 2017 -2021 .
Ο κ. Δαμούλος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλούσιο έργο το οποίο πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας επί θητείας του , αλλά και να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα του Συνδυασμού για το 2017 - 2021 .
Ο κ. Δαμούλος μετά την εκδήλωση σε σύντομες δηλώσεις του ανέφερε :  " Καταρχάς να ευχαριστήσω τους 92 συναδέλφους που μου έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στον Συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ του οποίου επικεφαλής είμαι εγώ. Είναι πρωτόγνωρο στην ιστορία του Επιμελητηρίου Αργολίδας αλλά και του Συνδυασμού μας , ειδικά αυτήν την δύσκολη εποχή να συγκροτείται ένα τόσο πολυπληθές ψηφοδέλτιο . 
Αποδείξαμε τόσο κατά τον απολογισμό μας , όσο και κατά την παρουσίαση του προγράμματος μας για την επόμενη τετραετία 2017 -2021 , ότι είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός ο οποίος είχαμε και έχουμε τις προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού μας και την στήριξη των επαγγελματιών . Αποδείξαμε ότι είμαστε αυτοί οι οποίοι μιλάμε με συγκεκριμένες προτάσεις , με στοχευμένες δράσεις , με μετρήσιμους στόχους και πάνω απ΄ όλα με ρεαλιστικότητα .

Αποδείξαμε ότι είμαστε ο Συνδυασμός ο οποίος έχει όραμα σχέδιο και κυρίως ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ".

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ