ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου σε επιμόρφωση στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | | |
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου σε επιμόρφωση στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ως γνωστόν, βρίσκεται ανάμεσα στα στελέχη τα οποία έχουν αξιολογηθεί και επιλεγεί από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Σε σχετική ανάρτηση στο fb, άλλου μέλους του Μητρώου Στελεχών, αναφέρεται πως σήμερα μέλη του μητρώου συμμετείχαν σε σχετική εκπαίδευση.

Στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών έχουν υποβληθεί πάνω από 3000 αιτήσεις, αξιολογήθηκαν πάνω από 1.300 βιογραφικά, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 920 συνεντεύξεις, ενώ επιστρατεύτηκαν 10 ομάδες αξιολογητών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις πρωτοβουλίες του αυτές, αποδεικνύει ότι εκτός από τη λεκτική επισήμανση των αιτίων της κακοδαιμονίας του κράτους, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και στην έμπρακτη αντιμετώπισή τους, προσφεύγοντας και στις πλέον ριζοσπαστικές και καινοτόμες κινήσεις, που προσφέρονται για την εξυπηρέτηση της κύριας επιδίωξής του, που είναι η ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου σε μεθόδους, πρόσωπα και πρακτικές, ώστε η Νέα Δημοκρατία να μετασχηματισθεί πραγματικά στο φορέα αλλαγής της κακοδαιμονίας που οδήγησε στησημερινή κατάσταση τη χώρα.
Χαρακτηριστικά ο ίδιος ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο παρελθόν σε ειδική εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών ανέφερε τα εξής:

«Αυτό το οποίο συνέβη με το μητρώο είναι πρωτόγνωρο για ένα παραδοσιακό κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά που πετύχαμε ήταν να μετατρέψουμε ένα κόμμα από μια κλειστή δομή που έπρεπε να έχεις προσωπικές σχέσεις με τον εκάστοτε αρχηγό ή κάποια στελέχη, σε ανοικτή κυψέλη νέων, άξιων ανθρώπων» ενώ επισήμανε:

«Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας δεν είναι μια δουλειά που μπορεί να βγει από λίγους. Χρειαζόμαστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η χώρα. Και εγώ προσωπικά, έχω δεσμευτεί ότι χρέος μου είναι να αξιοποιήσω τα καλύτερα στελέχη από όπου και αν αυτά προέρχονται. Έχω πει, επίσης, ότι, αν σε κάτι δεν δέχομαι να κάνω καμία απολύτως έκπτωση, είναι στην έννοια της αξιοκρατίας.

Αξιοκρατία παντού, αξιολόγηση παντού. Θα προχωράνε οι καλύτεροι, ανάλογα με τη δουλειά τους και ανάλογα με τις ικανότητές τους.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ