Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Η Αργολίδα πάει θέατρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. | |
Η Αργολίδα πάει θέατρο
Το "make today amazing" διοργανώνει εκδρομή την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017στο θέατρο "Ζίνα" και στην Παράσταση "Παράξενο ζευγάρι" με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Πάνο Σταθακόπουλο, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργο Χατζή, Ντίνο Σπυρόπουλο, Ερμόλαο Ματθαίου.


Τοποθεσία: Θέατρο Ζίνα
Διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 74, Εξάρχεια (Αθήνα)
Εκκίνηση από Ναύπλιο: 16:00 μ.μ.
Εκκίνηση από Άργος: 16:20 μ.μ.
Άφιξη στο θέατρο 18:30 μ.μ.
Έναρξη παράστασης 19:30 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Άφιξη από Αθήνα προς επιστροφή, αμέσως μετά την παράσταση.
Τιμή: 35,00 (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση και το εισιτήριο της παράστασης)
Κρατήσεις έως 20/12/2017.
Early payment (πρόωρη πληρωμή) μέχρι 15/12/2017, 32,00 ευρώ.
Πληροφορίες-κρατήσεις: στο 6946222989 και στο maketodayamazingargolida@yahoo.com
Εαν δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων, η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο πολυέξοδος. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του. Είναι γοητευτικός, άστατος, κοινωνικός, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης. Σε αντίθεση, ο φίλος του, ο Φέλιξ είναι ο αντίποδας του Όσκαρ αφού είναι οικονόμος, μονογαμικός, σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ