Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Ο Rapper Tagma-Νίκος Στρατής από το Ναύπλιο που τρέλανε το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. |
 Ο Rapper Tagma-Νίκος Στρατής από το Ναύπλιο που τρέλανε το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" (βίντεο)
 Ο Tagma (Νίκος Στρατής), είναι ο  RnB - POP/Rock τραγουδιστής και Rapper από το Ναύπλιο που δένοντας διάφορα στοιχεία μουσικής μαζί στα κομμάτια του, καταφέρνει να κάνει πρωτότυπα τραγούδια με τρομερή απήχηση!


Ο Νίκος Στρατής ή «Tagma» κέρδισε  τις εντυπώσεις  στο επεισόδιο της 20ης Νοεμβρίου του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αφού παρουσίασε … free style.

Ζήτησε από τους κριτές να γράψουν λέξεις στους πίνακες που είχαν μπροστά τους και στη συνέχεια αυτοσχεδίασε επί τόπου κάνοντας ρίμες με τις λέξεις που του έδωσαν οι κριτές.
Απέσπασε πολύ θετικά σχόλια ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος ήταν guest στο talent show και του είπε: «Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα».

Στη συνέχεια ήρθε η απάντηση από τον Νίκο: «Απόλυτα σωστές οι ερωτήσεις σου και θα απαντήσω σε όλες. Εδώ δεν ήρθα να κάνω ραπ, ήρθα να κάνω free style. Σας έδειξα ότι γίνεται αυτή τη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που το ξανάκανα. Δεύτερον, για να είμαι ράπερ αυτή τη στιγμή, παλαιότερα στη ζωή μου, που έχω περάσει μια πολύ δύσκολη ζωή και δε χρειάζεται να την ξέρει κανείς, ήταν κάτι το οποίο ξέφευγα.
Ταυτόχρονα εγώ παίζω μπουζούκι, παίζω κιθάρα, τραγουδάω λαϊκά. Είμαι μουσικός. Εδώ ήρθα να κάνω free style. Θα μπορούσα να πάρω μια κιθάρα και να κάνω free style rock. Μπορεί και να γίνει. Ήρθα να παρουσιάσω το τι μπορώ να κάνω.

Δεν ήρθα να κάνω κανένα φλωράκι. Δεν ξέρω καν από που προήλθε αυτό. Ήρθα πολύ δυναμικά νομίζω, δεν ήρθα με μια κιθαρούλα ή να τραγουδάω ποπ, άρα δεν ξέρω που κολλάει αυτό. Γενικότερα ήρθα να παρουσιάσω αυτό που έκανα και εντυπωσιαστήκατε και χάρηκα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα»!

Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος πάτησε το Golden Buzzer!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ