ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

0-1 με τον Ταμυναϊκό ο Παναργειακός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. | |
0-1 με τον Ταμυναϊκό ο Παναργειακός
 Ο Ταμυναϊκός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής που πέτυχε στη Ραφήνα καθώς ηττήθηκε από το Παναργειακό με 1-0, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερος αλλά πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία.
Στην ουσία οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στη μοναδική επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν και πήραν το τρίποντο. Με σύνθεση ανάγκης στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι καθώς εκτός του μόνιμα απόντα Φυσαράκη, και του Κοκκάλα, στις απουσίες του Βαγγέλη Λαθουρά προστέθηκε και η σημαντική απώλεια του ηγέτη της άμυνας Βασίλης Καρατζά. Ώσπου η αμυντική γραμμή του Ταμυναϊκού να βρει τα πατήματα της οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Παιδάκης μπήκε από πλάγια θέση και έστρωσε στο Καλύβα που έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Από την εκτέλεση η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Πούτση εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 6ο λεπτό.

Στο 18΄ ο Ταμυναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για ν φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Κούρτης έκανε το σουτ ο Τσέλιος απέκρουσε ασθενώς , αλλά ο Ραμπαβίλας δεν εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και πλάσαρε από κοντά πάνω από τα δοκάρια. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ντούκιτς στη προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.Στο 48΄ Εκτέλεση φάουλ του Μήτρου η μπάλα πέρασε στο 2ο δοκάρι που ο Β. Αναστασίου από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 68΄ ο Μήτρου ελίχθηκε έξω από τη περιοχή και έκανε το σουτ ο Τσέλιος έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.

Ο Παναγιώτου εκτέλεσε το φάουλ στο 71ο λεπτό η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και πέρασε επικίνδυνα από την εστία του Μητακίδη. Έξι λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Παναγιώτου πέρασε πάνω από την εστία. Στο 78΄ μετά από λάθος στην άμυνα του Ταμυναϊκού ο Φασουλής βρέθηκε απέναντι από τον Μητακίδη ο έμπειρος γκολκίπερ κράτησε το μηδέν.

Ταμυναϊκός (Β. Λαθουράς): Μητακίδης , Zαρίφης (76΄ Ζάχι), Κρόκος , Καρράς , Β. Αναστασίου , Ι. Αναστασίου, Κώτσι (86΄ Καρατζάς), Μαλισσόβας, Ραμπαβίλας (90΄ Σταμέλος) , Κούρτης, Πιλάτης (46΄ Μήτρου).

Παναργειακός (Γ. Κετικίδης): Τσέλιος , Παναγιώτου , Κολλάρας, Μεζίνη, Λιακόπουλος (69΄ Φασουλής), Πούτση, Καλογεράκης, Καλύβας, Καλογέρης, Παιδάκης, Ντούκιτς.

Πηγή: starsports.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ