ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | | |
Με επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων στο Ναύπλιο
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων που διοργάνωσε η ομάδα της Αλκυών Ναυπλίου το 2ήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου.


Με το φαβορί της διοργάνωσης Ελπίδα Αμπελοκήπων να κατακτά την πρώτη θέση αήττητη και τον Πανναξιακό να «κατακτά» την δεύτερη θέση , ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου το τουρνουά, ενώ η διοργανώτρια Αλκυών κατέλαβε την 3η θέση.

Σε μία άρτια διοργάνωση προσεγμένη με κάθε λεπτομέρεια οι τέσσερις σύλλογοι που συμμετείχαν αποκόμισαν μόνο κέρδη καθώς οι δυνατές μονομαχίες των ομάδων αλλά και η αθλητική άμιλλα που διέκρινε τις αθλήτριες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Στην ψηφοφορία των προπονητών για την ανάδειξη της κορυφαίας αθλήτριας του τουρνουά για τις θέσεις Καλύτερη πασαδόρος, Καλύτερη ακραία, καλύτερη διαγώνιος και καλύτερο λίμπερο, η αθλήτρια του Πανναξιακού Βίλμα Αναγνώστου ψηφίστηκε από όλους τους προπονητές σαν «η καλύτερη ακραία του τουρνουά».

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

Τετάρτη 27.12.2017

Αλκυών Ναυπλίου – Πανιώνιος 3-2
Ελπίδα Αμπελοκήπων – Πανναξιακός ΑΟΝ 3-0

Πέμπτη 28.12.2017
Πανιώνιος – Ελπίδα Αμπελοκήπων 0-3
Αλκυών Ναυπλίου – Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3

Πανιώνιος – Πανναξιακός ΑΟΝ 0-3
Αλκυών Ναυπλίου – Ελπίδα Αμπελοκήπων 0-3

Μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα οι διοργανωτές απένειμαν μετάλλια στις αθλήτριες των ομάδων που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις ενώ έγινε και η βράβευση των τεσσάρων αθλητριών που διακρίθηκαν σαν οι καλύτερες του τουρνουά στις θέσεις που αγωνίζονται.

Για μία ακόμα φορά θα τονίσουμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις κυρίες Βίκυ Βαρελά και Έφη Ψυχογιού για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά, που ομολογουμένως ήταν από τα καλύτερα και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ