ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τατούλης: 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987, το μπάσκετ παραμένει το εθνικό άθλημα των Ελλήνων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. |
Πέτρος Τατούλης: 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987, το μπάσκετ παραμένει το εθνικό άθλημα των Ελλήνων
 «Σήμερα, 30 χρόνια μετά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987, το μπάσκετ είναι το εθνικό άθλημα των Ελλήνων και η καρδιά όλων των Ελλήνων είναι πάντοτε σημαδεμένη με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου – συγγραφέα Βασίλη Σκουντή «Είμαστε Πια Πρωταθλητές» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017.

Ο κ. Τατούλης μίλησε για τη μεγάλη ψυχή όλων των αθλητών της ομάδας που έφερε αυτό το μεγάλο επίτευγμα, το οποίο έκανε όλους τους Έλληνες να ενωθούν, «όπως περιέγραψε ο Μανώλης Ανδρόνικος, ο οποίος είπε τότε ότι για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Αθήνας βλέπει πάλι όλους τους Έλληνες ενωμένους». 
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε την ιστορική πολιτική αναφορά σημειώνοντας το γεγονός ότι στα μεγάλα γεγονότα, στις μεγάλες προκλήσεις οι Έλληνες μπορούν να ενωθούν. «Αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα. Θέλει ένωση δυνάμεων για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην πρόκληση». 
«Η Εθνική μας είναι το μεγάλο ίνδαλμα για όλους, είναι η συνθήκη που ενώνει όλους τους Έλληνες και η Αράχνη του Ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας, είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, η καινούργια πρωτοβουλία, του οποίου θα συγκινήσει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «η Εθνική Ελλάδος το 1987 πέτυχε αυτό που δεν περίμενε κανένας. Δεν ήμασταν καν αουτσάιντερ. Τα μεγάλα φαβορί ήταν η Σοβιετική Ένωση και η Γιουγκοσλαβία».
Αναφερόμενος στο βιβλίο «Είμαστε Πια Πρωταθλητές» ο κ. Τατούλης ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδο και χαρακτήρισε το δημοσιογράφο – συγγραφέα μια πολυδιάστατη προσωπικότητα. «Πάνω απ' όλα ο ζωντανός λόγος του, όπως είπε ο Παναγιώτης Φασούλας, είναι ένας λόγος δυναμικός. Δεν είναι λόγος γραφικός, αλλά θέλει να συνεπάρει το θεατή με το γήπεδο και τη στιγμή της εξέλιξης του αγώνα».

Πριν την παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Παναγιώτη Φασούλα, των συνεργατών του, του Βασίλη Σκουντή και του δημοσιογράφου και αντιπροέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρου Κουκάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην έδρα της Περιφέρειας, κατά την οποία αποφασίστηκε η συνεργασία με το Ίδρυμα Παναγιώτη Φασούλα και τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων στις πόλεις της Πελοποννήσου για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδίως των νέων, σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα μέσω του αθλητισμού και κυρίως του μπάσκετ.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ