ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Αποκατάσταση φθορών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. | |
Αποκατάσταση φθορών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους
Έπειτα από επίσκεψη έμπειρου μηχανικού και αφού επισημάνθηκαν βασικά κτιριακά προβλήματα από τον διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, παρουσία της Ντέπυς Δαμασκηνού υπεύθυνης της Σχολικής Επιτροπής Α' βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Άργους Μυκηνών, συντάχθηκε μελέτη για την αποκατάσταση φθορών στις προσόψεις του σχολείου. 

Χωρίς καθυστέρηση η Σχολικη Επιτροπη Α' βαθμιας Εκπ/σης Δήμου Άργους Μυκηνών ξεκίνησε τα έργα δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθησία της σε θέματα ασφάλειας των μικρών μαθητών.
Το Δ.Σ. όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους, έχει τονίσει πως δε θα σταματήσει να λέει "ευχαριστώ" σε ανθρώπους σαν τον Διευθυντή του σχολείου κο Γιώργος Μπομπέτσης και την πρόεδρο της Σχ.Επ.Α! Εκπ. του δήμου  κα Ντέπυ Δαμασκηνού, όταν βλέπει ότι αφουγκράζονται τα προβλήματα των σχολείων και δίνουν οργανωμένα, με καλή συνεργασία και σωστό τρόπο, στο βαθμό που τους αναλογεί, λύσεις σε αυτά.
Η αναγκαιότητα των έργων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε και αφορά σε επικίνδυνες αποκολλήσεις σοβάδων στα κούτελα των βεραντών, σε διάφορες μονώσεις και επιδιορθώσεις σωληνώσεων, ώστε να δοθεί οριστική λύση σε ένα από τα παλαιότερα και βασικότερα προβλήματα του σχολείου μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ