ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Το Σώμα Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. | |
Το Σώμα Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους
Την Κυριακή 17/12/2017, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου, παρευρέθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων. 
Στην εκδήλωση δόθηκε η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των πρώτων βοηθειών, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον γνώρισαν την Anne και με τη βοήθειά της κατάλαβαν και εξασκήθηκαν στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.
Για να σώσεις μία ζωή δεν απαιτείται να είσαι επαγγελματίας ή ενήλικος. Και ένα παιδί μπορεί να σώσει μία ανθρώπινη ζωή αρκεί να ξέρει πώς να το κάνει. 
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις πως να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου ή τους αγαπημένους σου σε ένα περιστατικό, εξάλλου εσύ θα είσαι αυτός που θα βρεθεί πρώτος δίπλα του.
Ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για αυτή την εμπειρία που μας χάρισαν καθώς και εμείς μάθαμε μέσα από τα μάτια των παιδιών να βλέπουμε άλλους τρόπους προσέγγισης των Πρώτων Βοηθειών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ