ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Εξαιρετικό το κονσέρτο πιάνου «Bach to future» με την Sabine Weyer στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. | |
Εξαιρετικό το κονσέρτο πιάνου «Bach to future» με την Sabine Weyer στο Ναύπλιο (βίντεο)
Ένα εξαιρετικής σημασίας πολιτιστικό γεγονός πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017. Ο Δήμος Ναυπλίου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» υποδεχθηκαν στην αίθουσα του Βουλευτικού την διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα Sabine Weyer στο κονσέρτο πιάνου «Bach to future».
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου και του Υπουργείου Πολιτισμού του Λουξεμβούργου.
Η καλλιτέχνις έδωσε δυο κονσέρτα στην Ελλάδα, το πρώτο στις 8 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το δεύτερο στις 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Βουλευτικό Ναυπλίου ενω ακόμα ένα θα δώσει σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» είχε την χαρά και την τιμή να δεχθεί το αίτημα του Εμπορικού, Οικονομικού και Μορφωτικού Ακολούθου της Πρεσβείας του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα. Οι πολίτες θα Ναυπλίου απόλαυσαν το κονσέρτο, αποδεικνύοντας την πνευματική και κλασική τους μουσική καλλιέργεια.
Στην αίθουσα του Βουλευτικού απεύθυναν χαιρετισμό ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο  Πρέσβης του Λουξεμβούργου  Paul Alphons STEINMETZ και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας, ενώ παραβρέθηκαν Πρώτος Γραμματέας και Πρόξενος του Λουξεμβούργου  Michel GRETHEN, ο Εμπορικός, Οικονομικός και Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας Νικόλαος ΚΙΟΥΣΗΣ, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, το Δ.Σ., μέλη και φίλοι του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης", μαθητές του 2θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου και πολύς κόσμος.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή  αναμνηστικών δώρων ενώ όλους περίμενε ενα ποτήρι κρασί. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ