ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας "ΑΘΗΝΑ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. |
Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας ¨"ΑΘΗΝΑ"
 Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Πυργέλας, πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας ¨"ΑΘΗΝΑ".
Μαζί μας φέτος ήταν η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του συλλόγου "Ελληνική Παράδοση", η οποία μας ταξίδεψε "Από τον Άγιο Νικόλα...έως τα Χριστούγεννα", με υπεύθυνο τον καθηγητή μουσικής κο Σπύρο Μαρίνη. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κα Δήμητρα Παπαδοπούλου και κα Σοφία Κούσουλα, η οποία ήταν και στην αφήγηση.
Τα παραδοσιακά τραγούδια της χορωδίας σε συνδυασμό με την αφήγηση λαϊκών παραδόσεων που ξεκινούσαν από την γιορτή του Αγίου Νικολάου, καταλήγοντας στις ημέρες των Χριστουγέννων, μας θύμισαν τις γιορτινές μέρες των παιδικών μας χρόνων και μας έβαλαν στο Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό κλίμα αυτού του μήνα...
Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο "Ελληνική Παράδοση" που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και μας παρουσίασε αυτό το όμορφο αφιέρωμα, τιμώντας και τον προστάτη και πολιούχο του χωριού μας Άγιο Νικόλαο, που εορτάζει σε δύο ημέρες!
Επίσης, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και στηρίζει κάθε φορά τις προσπάθειες και δράσεις του συλλόγου μας!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλες τις γυναίκες του συλλόγου, τόσο για τις πολύ όμορφες δημιουργίες του bazaar, όσο και για τα χειροποίητα κεράσματα και το ζεστό κρασί που προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ