ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | |
Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παναργειακού
 Την αποχώρηση της από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Παναργειακού.

Στις 27 Δεκεμβρίου η έκτακτη Γ.Σ. των «λύκων».

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την παραίτηση της, εξέδωσε η διοίκηση του Κώστα Κιμουλιάτη.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει έκτακτη Γ.Σ., προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας της Πελοποννήσου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινωσουμε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας την απόφαση μας να παραιτηθουμε από τη διοίκηση της ομάδας μας. ..μοναδικός λόγος είναι ότι οι υποσχέσεις που λάβαμε το καλοκαίρι για οικονομική βοήθεια από διάφορους ανθρώπους δυστυχώς αποδειχτηκαν ψεύτικες... Ως εκ τούτου εμείς που απομειναμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα αδυνατουμε πλέον να συνεχίσουμε. ......ευχαριστούμε από καρδιάς τους 13 ποδοσφαιριστες που έμειναν και πάλεψαν για την ιστορία αυτής της ομάδας... ευχαριστούμε πολύ το τεχνικό τιμ που κάτω από αντίξοες συνθήκες έφερε την ομάδα σε αυτή τη θέση. Τέλος ευχαριστούμε αυτούς που με διάφορες τρικλοποδιές κατάφεραν να φέρουν την ομάδα σε αυτή τη θέση».

«Η Εκτακτη Γενική συνέλευση θα διεξαχθεί την Τέταρτη 27 /12 /2017 και ώρα 19 :00 Μ.Μ.Στο 1ο Γυμνασιο Αργους Ισογειο ( Μπουσουλοπουλειο ) ....θεωρούμε καθήκον όλων των Αργειων καθώς και όλων των θεσμικων φορέων και πολιτικούς και ποδοσφαιρικους να παρευρεθούν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ