ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Εκπληκτικό: Άνδρες της ΕΜΑΚ ντύθηκαν αγιοβασίληδες και κατέβηκαν από την ταράτσα στο ογκολογικό παίδων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 μ.μ. | |
Εκπληκτικό: Άνδρες της ΕΜΑΚ ντύθηκαν αγιοβασίληδες και κατέβηκαν από την ταράτσα στο ογκολογικό παίδων (βίντεο)
 Μια πρωτότυπη διαδικασία ακολούθησαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ που επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων προκειμένου να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άγιος Βασίλης άφησε το έλκηθρό του στην άκρη, ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό βραχυονοφόρο όχημα και πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Την άφιξη του ανήγγειλε με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, με 18 μουσικούς που διηύθυνε ο Αρχιμουσικός, Πυρονόμος Δημήτριος Κουνδουράκης. Άνδρες της ΕΜΑΚ με σχοινιά άρχισαν να κατεβαίνουν από την οροφή του κτηρίου και να μοιράζουν δώρα στα παιδιά της Μονάδας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υποστράτηγος Νικόλαος Τόσκας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης, πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η κυρία Έφη Έλληνα, μέλος του Συλλόγου, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ Δρ. Στέλιος Γραφάκος και η διευθύντρια του Ξενωνα "ΕΛΠΙΔΑ", κυρία Άννα Παναγοπούλου
Πηγή: Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ