ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ανδριανός: Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη του Επιμελητηρίου θα ενώσουν δυνάμεις με γνώμονα το καλό του τόπου και των ανθρώπων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη του Επιμελητηρίου θα ενώσουν δυνάμεις με γνώμονα το καλό του τόπου και των ανθρώπων
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, για τις πρόσφατες εκλογές στο Επιμελητήριο Αργολίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Η πρόκληση της ανάταξης και της επιστροφής στην ανάπτυξη και την προκοπή είναι για την Αργολίδα μας μεγάλη. Και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη δεδομένης της πολιτικής που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μια πολιτική που σωρεύει ολοένα και περισσότερα βάρη και εμπόδια στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Είμαι βέβαιος ότι μπροστά σ' αυτή τη μεγάλη πρόκληση, σ' αυτή την προϋπόθεση για κάθε αισιόδοξη σκέψη για την Αργολίδα, όλα τα μέλη του Επιμελητήριου οι επικεφαλής των παρατάξεων, ο Πρόεδρος Φώτης Δαμούλος και ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος καθώς και τα μέλη του ΔΣ θα ενώσουν δυνάμεις με γνώμονα το καλό του τόπου και των ανθρώπων.

Από πλευράς μου είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω, όπως πράττω όλα αυτά τα χρόνια, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις και σε στενή συνεργασία τόσο με το Επιμελητήριο, όσο και με τους υπόλοιπους φορείς της τοπικής μας κοινωνίας, στην ανάδειξη τόσο των προβλημάτων που μαστίζουν την πραγματική οικονομία της Αργολίδας, όσο και των μεγάλων αναπτυξιακών της δυνατοτήτων”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ