ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Μαγική "Η ωραιότερη νύχτα του χρόνου" από το Δον Πινέλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. | |
Μαγική "Η ωραιότερη νύχτα του χρόνου" από το Δον Πινέλο
 "Η ωραιότερη νύχτα του χρόνου" είχε καλικάντζαρους, μάγους, ένα φωτεινό αστέρι, αγγελάκια, την γλυκιά Ροδούλα, τον Ιωσήφ και την Παναγία, που όλους τους σκέπαζε η... Άγια Νύχτα!

Αν και όλα έδειχναν πως θα... "τρώγαμε κουφέτα" από τον γάμο του Βασιλιά Καλικαντζαρίδη με την πανέμορφη Ροδούλα, όλα άλλαξαν όταν η παρολίγον "νύφη", παρόλα τα πλούσια δώρα του "γαμπρού", για να αποφύγει τον γάμο αποφάσισε να του πει μια όμορφη ιστορία για την "Ωραιότερη νύχτα του χρόνου".
Μια όμορφη, νοσταλγικά αθώα, Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση ξετυλίχθηκε από τα μικρά παιδιά του Βρεφικού Παιδικού Σταθμού Δον Πινέλο, που καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και συγγενείς τους που παρακολούθησαν την όμορφη προσπάθεια ολόκληρου του σχολείου.
Με την καθοδήγηση και διδασκαλία της Έλενας και της Ιωάννας Ιωαννίδη τα μικρά παιδιά φώτισαν την  "Ωραιότερη νύχτα του χρόνου" με ποιήματα και τραγούδια στην σκηνή του Τριανόν στο Ναύπλιο.
Η σκηνή της γέννησης του θείου βρέφους, οι μάγοι με τα δώρα, οι άγγελοι που έψαλλαν ωσαννά και το άστρο που έλαμπε στην παγωμένη νύχτα, μετέφεραν τους θεατές με την γλυκιά παιδική ματιά των μικρών παιδιών του Δον Πινέλο στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Όσο για τον παρολίγον γάμο... ο Βασιλιάς Καλικαντζαρίδης φάνηκε να αλλάζει γνώμη, αλλά μπορεί ένας κουραμπιές να τον κάνει να επαναφέρει την δελεαστική πρότασή του!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ