ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Με διπλό πέρασε από τη Σαντορίνη ο Παναργειακός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. |
Με διπλό πέρασε από τη Σαντορίνη ο Παναργειακός
 Σπουδαίο διπλό για τον Παναργειακό, ο οποίος νίκησε τον Πανθηραϊκό με 1-2. Αρνητικό ντεμπούτο για τον coach των νησιωτών, Ανδρέα Σκέντζο.

Οι Σαντορινιοί που έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του, αλλά πλήρωσαν ακριβά τα πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση μη καταφέρνοντας να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας που παρά τον κακό καιρό γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου των Φηρών.

Στο πρώτο μέρος η απόδοση των δύο ομάδων κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 0-1, όταν ο Καλύβας στο 30΄νίκησε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Αθανασίου.

Ο Πανθηραϊκός στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένος και απείλησε με το καλημέρα με τον Περιάλη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο δοκάρι όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μανιάς.

Τελικά η ομάδα της Σαντορίνης απάντησε στο 69’, όταν ο Ντούμος είδε τον Τσέλιο εκτός εστίας και τον πλάσαρε από τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος, όταν λίγο νωρίτερα ο Ζέλιος έσωσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Κολλαρά, ενώ στο 72΄ο Περιάλης είδε διαγώνιο σουτ να περνά μόλις άουτ.

Στο 87΄είχαμε ένα φοβερό σουτ του Μάνιας που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσέλιος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι βγήκαν 3 με 1 στην αντεπίθεση αλλά ο Λιακόπουλος σούταρε εντελώς άστοχα.

Πηγή: mikriliga.com
Φώτο: Sport Cyclades.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ