ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτο: Δείτε κάτω από ποιες καιρικές συνθήκες έγινε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναικό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. | |
Απίστευτο: Δείτε κάτω από ποιες καιρικές συνθήκες έγινε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναικό (βίντεο)
Το παιχνίδι δεν έπρεπε να αρχίσει με αυτές τις άθλιες συνθήκες. Οταν άρχισε μόνο η Λαμία εμφανίστηκε. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν το μυαλό στο... χιονοπόλεμο, στα Χριστούγεννα, στη γαλοπούλα! Το 3-0 στο ημίχρονο σόκαρε τους πάντες και το 4-1 κάνει την ομάδα του Τεννέ φαβορί. Λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ του Κουρμπέλη.

 Ο Αρετόπουλος διέταξε την σέντρα σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου που εξαιτίας της χιονόπτωσης μετέτρεψε το γήπεδο σε... παγοδρόμιο που εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.


Από την στιγμή, όμως, που το παιχνίδι ξεκίνησε η Λαμία μπήκε για να το παίξει κανονικά και ο Παναθηναϊκός για να... παίξει στο χιόνι, σαν σχολική εκδρομή! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να πάρουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, στο πιο ιστορικό ημίχρονο του συλλόγου, με τον δείκτη του σκορ να φτάνει στο 3-0!

Στο 5' ο Πίτι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με τις ευκαιρίες των Πίσπα και Αυλωνίτη αλλά ο Μελισσάς απόκρουσε. Στο 38' ο Λουντ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στην μεγαλύτερη ευκαιρία του «τριφυλλιού». Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, η Λαμία πέτυχε δύο γκολ, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο 42' ο Παντελιάδης έγραψε το 2-0 και στο 45' ο Πίτι μόνος του από το ύψος του πέναλτι το 3-0 για την ομάδα του!

Η Λαμία εκμεταλλεύθηκε την ανικανότητα του Παναθηναϊκού να μπει στην διαδικασία να παίξει το παιχνίδι κανονικά, οι παίκτες του Ουζουνίδη παρουσιάστηκαν με στολή... αγγαρείας και έγραψαν αρνητική ιστορία στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Ακύρωσε καθαρό γκολ ο Πασχάλης!

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις απαραίτητες... φωνές από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στα αποδυτήρια, ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε, ήταν πιο ανταγωνιστικός και στο 54' μείωσε το σκορ με κεφαλιά του Κουρμπέλη αλλά ο επόπτης Πασχάλης ακύρωσε το γκολ λανθασμένα. Ο αρχηγός των «πρασίνων» ήταν σε κανονική θέση.

Ο Έλληνας τεχνικός έριξε στο ματς τον Μολίνς και ο Σουηδός στράικερ κατάφερε να δώσε προσωρινά... φιλί ζωής στον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς, καθώς με καταπληκτική λόμπα στο 82' μείωσε το σκορ σε 3-1. Δεν έφτανε, όμως...

Η Λαμία κατάφερε να τιμωρήσει και πάλι την ανύπαρκτη άμυνα των «πρασίνων» στο 90' και με σλάλομ από αριστερά, έγραψε το τελικά 4-1 και υπέγραψε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας του και μια ανεπανάληπτη ξεφτίλα για τον Παναθηναϊκό που στο 93' είχε δύο μεγάλες στιγμές για το 4-2 με Λουντ και Ινσούα.

Λαμία (Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ, Αλτμαν (69’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μόλινς).
Πηγή: gazzetta.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ