ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Διοργανώνουν εκδρομές με θέμα ''ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | |
Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Διοργανώνουν εκδρομές με θέμα ''ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ''
Ζούμε αναμφισβήτητα σε πολύ δύσκολες εποχές που κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και ως οικογένεια, με αξιοπρέπεια και παρά τα τεράστια προβλήματα, δίνει τη δική του μάχη της καθημερινότητας.

Αυτές τις ημέρες όμως, ας σταθούμε λίγο και ας σκεφθούμε.

Ο καθένας μας στο μέτρο και το βαθμό που μπορεί, ας στηρίξει με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει την τοπική αγορά της πόλης μας, που υποφέρει από την κρίση αλλά και από τις τραγικές ενέργειες κάποιων συμπολιτών μας ''επαγγελματιών'' που ελλείψει της επιβαλλόμενης ευθύνης, αλληλεγγύης και αιδούς, διοργανώνουν εκδρομές με θέμα ''ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ''.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας που καλούνται να πάνε στην Αθήνα, και τους θυμίζουμε ότι και οι έμποροι μπορεί να είναι πελάτες του γιατρού, του μηχανικού, της κομμώτριας κλπ , και του κάθε επαγγελματία - που καλείται οργανωμένα να εκδράμει με μοναδικό σκοπό να ψωνίσει στην Αθήνα - και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει η ανάλογη στήριξη και συμπαράσταση μεταξύ μας ως κοινωνία.

Δεν είναι τοπικισμός. Δεν είναι λαϊκισμός. Είναι ανάγκη. Είναι ανάσα. Είναι στάση ζωής.
Δεν είναι στήριξη μόνο των γνωστών και των φίλων μας. Είναι στήριξη στην τοπική εργασία. Είναι πνοή ανάπτυξης. Είναι το φιλί της ζωής σε πολλές περιπτώσεις, σε έναν άνισο αγώνα της (κάθε) τοπικής αγοράς για επιβίωση.

Δεν είναι προτροπή για άκριτη κατανάλωση. Είναι αναγκαία κίνηση από όλους, για όλους μας.
Είναι ένα δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και απάντησης σε όλους αυτούς που απερίσκεπτα και ανεύθυνα προτάσσουν μόνο το ατομικό όφελος, το οποίο μάλιστα το επιδιώκουν επεμβαίνοντας αθέμιτα και αρνητικά στις πωλήσεις των τοπικών επιχειρήσεων, την κρισιμότερη μάλιστα περίοδο του έτους γι αυτές.

Ας είναι αυτες τις γιορτές ένα το μήνυμα από στόμα σε στόμα:
«Στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική αγορά της πόλης μας. Κάνουμε τις αγορές μας στο Άργος».
Καλές γιορτές σε όλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ