ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοινώσεις από Τραμπ και Πούτιν - Ερχεται «φωτιά και λάβρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |
Ανακοινώσεις από Τραμπ - Πούτιν: Ερχεται «φωτιά και λάβρα»
 Ξεκινάει η μεγάλη μάχη των Υπερδυνάμεων γύρω από την Ιερουσαλήμ και οδεύουμε μαθηματικά σε «προφητικές» εξελίξεις. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ κατά τη διάρκεια ομιλίας που θα εκφωνήσει την επόμενη Τετάρτη, ανέφερε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

Η αναγνώριση αυτή θα ανατρέψει την πολιτική δεκαετίων που ακολουθούν οι ΗΠΑ και ενδέχεται να πυροδοτήσει νέες εντάσεις στη Μέση Ανατολή.

Αραβικές εξεγέρσεις είναι προ των πυλών!


«Φωτιά και και λάβα θα χυθεί» όταν οι ΗΠΑ κάνουν πράξη την απόφαση τους έχουν προειδοποιήσει οι «μετριοπαθείς Ιορδανοί .

Το χασεμιτικό βασίλειο της Ιορδανίας είπε ότι εάν οι ΗΠΑ μετακινήσουν την πρεσβείας τους από το Τελ –Αβίβ στην Ιερουσαλήμ αυτό θα ξεπερνούσε την «κόκκινη γραμμή», επηρεάζοντας όλο το πλέγμα της συνεργασίας και ασφάλειας και παραβιάζοντας όλα τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών που δεν αναγνωρίζουν Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους.

«Η μετακίνηση της πρεσβείας των ΗΠΑ εμπίπτει στην «κόκκινη γραμμή» που έχει θέσει η Ιορδανία, και θα «πυροδοτούσε αραβικές εξεγέρσεις σε πολλές χώρες , χρησιμεύοντας ως ένα «δώρο για τους ισλαμιστές εξτρεμιστές», είπε ο ίδιος.

Δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μολονότι ο πρόεδρος θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, αναμένεται ότι και πάλι θα αναβάλει την υλοποίηση της προεκλογικής υπόσχεσής του να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ

Οι Παλαιστίνιοι θέλουν την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του μελλοντικού κράτους τους ενώ η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει τις αξιώσεις του Ισραήλ σε ολόκληρη την πόλη.

Ήδη πληροφορίες που διακινούνται σε διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι αμερικανικές διπλωματικές αποστολές σε πολλές χώρες του κόσμου έχουν ενημερωθεί για αυτή την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ και προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν κυρίως τις αντιδράσεις μερίδας του μουσουλμανικού κόσμου και αλληλέγγυων.

Οι Παλαιστίνιοι θέλουν την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του μελλοντικού κράτους τους ενώ η διεθνής κοινότητα δεν αναγνωρίζει τις αξιώσεις του Ισραήλ σε ολόκληρη την πόλη.

Το Ισραήλ έχει ανακηρύξει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσά του από το 1949, και παράλληλα αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη της χώρας, αλλά ο ανατολικός τομέας της πόλης θεωρείται από την διεθνή κοινότητα ως κατεχόμενο τμήμα της Παλαιστίνης, μετά τον πόλεμο των έξι ημερών, το 1967, όταν οι Ισραηλινές δυνάμεις το κατέλαβαν από την Ιορδανία.

Στην Ιερουσαλήμ βρίσκονται η Κνεσέτ (το κοινοβούλιο του Ισραήλ), η προεδρική και η πρωθυπουργική κατοικία και το Ανώτατο δικαστήριο του Ισραήλ.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, έστειλε μήνυμα στον Παλαιστίνιο ομόλογο του, Μαχμού Αμπάς αλλά και στο Ισραήλ:

«Η Ρωσία ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και μέλος του κουαρτέτου μεσολάβησης στην Μέση Ανατολή, είναι υπέρ του νομίμου δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των Παλιστινίων. Είμαστε υπέρ μιας δίκαιης τακτοποίησης των προβλημάτων στη Μέση Ανατολή πάνω σε νόμιμη βάση.

Πρέπει να λήξει η ισραηλινή κατοχή των Αραβικών εδαφών που ξεκίνησε το 1967 και η δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ»!

Όλοι οι ορθόδοξοι, Έλληνες, Ρώσοι , Βούλγαροι , Αρμένιοι κά. γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την «επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου αποτελεί η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του εβραϊκού κράτους από τις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε, ότι το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) κάλεσε το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον νεοεκλεγέν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν την βιβλική εντολή και τον ρόλο τους με την ανακατασκευή του εβραϊκού Ναού στην Ιερουσαλήμ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ