Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 π.μ. |
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο
 Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού σχολείου Τρίπολης θα γίνει απόψε στις 8 στο ΠΚ της Αρκαδικής πρωτεύουσας.


*Έκθεση έργων τέχνης 30 διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών εγκαινιάζεται σήμερα στις 21:00, στην αίθουσα τέχνης Κούρος. Την έκθεση που τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα προλογίσει το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Δημήτριος Τσίτουρας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο συγγραφέας κ. Βασίλης Βασιλικός. Θα εγκαινιάσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.
Πέτρος Τατούλης. Τα έργα θα διατεθούν για τους σκοπούς της εταιρείας για τη δημιουργία
του κτηρίου Λυρικής Τέχνης «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ».

* Εκδήλωση με τίτλο «Καράβι στολισμένο με δώρα φορτωμένο….» διοργανώνει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσηνίας η Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου από τις τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

* Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης σας εύχονται καλές γιορτές και σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και σε όλες τις άλλες εορταστικές εκδηλώσεις.
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 5.00 μμ
Κεντρική Πλατεία Σπάρτης,
έναρξη Χριστουγεννιάτικου Χωριού,
Χαιρετισμός Δημάρχου Σπάρτης κ. Ευάγγελου Βαλιώτη
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου

* Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες του Τεχνότοπου, εμπνευσμένοι και επηρεασμένοι από το κλίμα των ημερών, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εορταγορά με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρίπολης. Η εορταγορά θα γίνει την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 21:00, στον Τεχνότοπο, στην οδό Νεομάρτυρος Δημητρίου 9 (πλησίον πλατείας Πετρινού).

* «Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές
τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα
παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

* Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!
Τρίπολη
20-22/12: Πλατεία Πετρινού, ώρες 10:00-14:00 & 18:00-20:00

Πηγή: ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ