ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Την παραίτησή του υπέβαλε ο δήμαρχος Ευρώτα Ι. Γρυπιώτης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |
Την παραίτησή του υπέβαλε ο δήμαρχος Ευρώτα Ι. Γρυπιώτης!
 Σαν πραγματική "βόμβα" έσκασε η απόφαση του δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη να παραιτηθεί από το δημαρχιακό θώκο, δύο σχεδόν χρόνια πριν από τις επόμενες εκλογές!

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο στη Σκάλα, ο κ. Γρυπιώτης -μέσω επιστολής καθώς δεν παρέστη στη συνεδρίαση- γνωστοποίησε στο Σώμα την απόφασή του να αποχωρήσει από το αξίωμά του. Στο κείμενο της παραίτησης, ο κ. Γρυπιώτης επικαλέστηκε "προσωπικούς λόγους", ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη βούληση του κ. Γρυπιώτη να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ιατρική επιστήμη, υπήρξε απογοήτευσή του σε θέματα που άπτονται της εσωτερικής λειτουργίας της παράταξης και της δημοτικής Αρχής, που τον ώθησαν στην έξοδο. Όπως ήταν λογικό, στο άκουσμα της απρόσμενης εξέλιξης, επικράτησε "παγωμάρα" στην αίθουσα του ΔΣ, ωστόσο τα μέλη του συμβουλίου δεν εξέφρασαν θέση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "Λακωνικού Τύπου" ακολουθήσαν ολονύχτιες διεργασίες με πρωτοβουλίες δημοτικών συμβούλων, ώστε να μεταπεισθεί ο Γιάννης Γρυπιώτης, να άρει την απόφασή του και να παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος της δημαρχιακής θητείας. Άγνωστο παραμένει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των πιέσεων προς τον δήμαρχο και το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και αύριο.

"Αξίζει να είσαι μόνο γιατρός"

Πάντως, ο δήμαρχος Ευρώτα είχε, ουσιαστικά, προαναγγείλει την αποχώρησή του, καθώς λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση, είχε γράψει τα εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή περιστατικό που συνδέεται με το ιατρικό λειτούργημά του: "Σήμερα ήταν μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην ζωή μου .... μας επισκέφθηκε ο Cristiano crasmariu να μας πει ευχαριστώ για την αντιμετώπιση του ... ο Cristi πριν από τέσσερις μήνες είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ανακοπή προσήλθε στα ΤΕΠ και καταφέραμε... να τον ξαναδούμε μετά από μεγάλη του ταλαιπωρία τον διακομησαμε στην Εντατική του Πύργου και όλα πήγαν τέλεια ... τι να πω συγκίνηση ... χαρά .... είναι μοναδικές οι στιγμές που προσφέρει το επάγγελμα μας χαρα, λύπη ..... όμως το ευχαριστώ από έναν .... που πίστευαν όλοι ότι δεν έχει ελπίδα είναι μοναδική στιγμή για όλους τους Ιατρούς ....αξίζει να παλεύεις , αξίζει που χάσαμε τα χρόνια μας για αυτή την μοναδική χαρά που σου προσφέρει αυτή η επιστήμη. ... αξίζει να είσαι μόνο Ιατρος .... για αυτό η επιστροφή μου .... από σήμερα σε εκείνο που πλέον αποτελεί επιλογή μου !!!! Cristi Crasmariou να είσαι πάντα δυνατός ...."

Πηγή: lakonikos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ