ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Οι συμβολαιογράφοι Εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας απέχουν μέχρι το τέλος του έτους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. | |
 Οι συμβολαιογράφοι Εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας απέχουν μέχρι το τέλος του έτους
 Μέχρι το τέλος του φετινού χρόνου δεν αναμένεται να γίνουν πλειστηριασμοί στη Μεσσηνία, όπως εκτιμά ο πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας Παναγιώτης Δουμουλάκης, απαντώντας στη σχετική ερώτηση που του απηύθυνε χθες η “Ε”.

“Κατ’ αρχήν ισχύει η αποχή. Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Και αύριο (σ.σ. σήμερα Τετάρτη) και στις 13 -αλλά και μέχρι το τέλος του χρόνου-, κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε σε αποχή” παρατηρεί.

Σχολιάζοντας δε την απόφαση της προχθεσινής γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείου Θεσσαλονίκης -με την οποία επαναβεβαιώνεται η συνέχιση της αποχής τους μέχρι τις 28 Ιανουαρίου- παρατήρησε:

“Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει. Η απόφαση της Θεσσαλονίκης μας κρατάει λίγο πίσω. Η τακτική γενική μας συνέλευση είναι στο τέλος Ιανουαρίου του 2018. Είχα σκεφτεί ότι θα πάμε σε μια έκτακτη γενική συνέλευση νωρίτερα, για να σταματήσουμε την αποχή, αλλά η απόφαση της Θεσσαλονίκης μας κρατάει πίσω”.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν βλέπει πιθανή μια έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Εφετείων Ναυπλίου και Καλαμάτας - “δεν σκεφτόμαστε, άμεσα τουλάχιστον, να συγκαλέσουμε έκτακτη γενική συνέλευση. Θα πρέπει να συνεννοηθούν πρώτα οι πρόεδροι των περιφερειακών συμβολαιογραφικών συλλόγων και μετά θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε έκτακτες γενικές συνελεύσεις. Επομένως, θα πρέπει να συνεννοηθώ με τους άλλους προέδρους” σημείωσε, καταλήγοντας ο Π. Δουμουλάκης.

Β.Γ.Μ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ