ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου από τον Οίακα και τη Δόξα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | | |
Εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου από τον Οίακα και τη Δόξα
Βασική φιλοσοφική επιδίωξη των διοικητικών συμβουλίων και των προπονητών, είναι να θέσουν τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και απαράβατες αρχές.


Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο της ακαδημίας.
Ο μελλοντικός σχεδιασμός των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μας είναι το μεγάλο μας στοίχημα και σας υποσχόμαστε ότι προπονητές και διοίκηση στεκόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό πάνω σε θέματα που αφορούν τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικίας από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο αθλητή.
Με δεδομένα λοιπόν αυτά μια νέα σεζόν ξεκίνησε και για την ανδρική ομάδα του Οίακα και τα μανίκια στα χέρια όλων εμάς που βρισκόμαστε στο τιμόνι αυτής της ομάδας να σηκώνονται για άλλη μια φορά. 
Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα και το Νέο έτος να μας βρει όλους υγιείς, με διάθεση για επικοινωνία και συνεργασία,οι επιτυχίες είναι μπροστά μας σε όλα τα επίπεδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ