ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Δημήτρης Κασσάνος: Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αργολίδας με τον συνδυασμό του Φώτη Δαμούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. |
Δημήτρης Κασσάνος: Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αργολίδας με τον συνδυασμό του Φώτη Δαμούλου
 Ο Δημήτρης Κασσάνος γεννήθηκε στο Άργος το 1969. Υπηρέτησε στο Ελληνικό στρατό στις ειδικές δυνάμεις καταδρομών. 

Έχει τρια παιδιά τη Μαρία την Αλεξάνδρα και τον Γιάννη. Εργάζεται με επιτυχία στο τομέα εμπορίας κρεάτων κάνοντας χονδρικό και λιανικό εμπόριο. 

Από το 1979 κοντά στο πάτερα του αρχίζει να μαθαίνει τη δουλεια στο κρεοπωλείο που άνοιξε ο μαστρο-Γιάννης στη Φιλελλήνων στο Άργος. 

Το 1984 ο πατέρας δημιουργεί την εταιρία "Ερμής που έκανε εισαγωγές και εξαγωγές κρεάτων, κι ο 15χρονος Δημήτρης συνεχίζει την εκπαίδευση του δίπλα του. 

Σήμερα ο Δημήτρης Κασσάνος συνεχίζει την εμπορία κρεάτων και τη λιανική πώληση στο κατάστημα της Φιλελλήνων μαζί με τις δυο του κόρες, μεταφέροντας τη πείρα του στη νέα γενια. 

Από το 2016 ειναι αντιπρόεδρος στην Ένωση κρεοπωλών Άργους.

Ο Δημήτρη ς ειναι το δικό μας παιδί, ο δικός μας άνθρωπος. 
Στις εκλογες που θα γίνουν στις 10/12 στο Επιμελητήριο Αργολιδος συμμετέχει ως υποψήφιος συμβουλος με τον Φ. Δαμούλο. 

Η επιλογή σας θα μας τιμήσει και μεις με τη σειρά μας θα είμαστε όπως πάντα διπλά σας όχι μόνο στα ευκολία και τα ευχάριστα αλλά και στα δύσκολα ως φίλοι, συμπολίτες και συνεργάτες.

Δημήτρης Κασσάνος - Υποψήφιος Τμήματος Υπηρεσιών
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ | Φώτης Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ