ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 2.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής στη Σπάρτη η τελετή ορκωμοσίας των τελειόφοιτων του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Διαχείρισης Κρίσεων και των διδακτόρων του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

-Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Επιδαύρου σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Προσκεκλημένοι όλοι οι δημότες.

-Ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. Νότιας Κυνουρίας την Πέμπτη στις 5.00 το απόγευμα με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη. Το πρώτο η παραίτηση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. και η εκλογή νέου και το δεύτερο η παραίτηση αναπληρωματικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής και η εκλογή νέου μέλους.

-Το πρώτο επιστημονικό συνέδριο με τίτλο Νικηφόρος Βρεττάκος από την Πλουμίτσα στην αιωνιότητα θα πραγματοποιηθεί 9 και 10 Δεκεμβρίου στο Γύθειο. Οργανώνει ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς.

-Οριστική νίκη για τον Δημήτρη Βερβεσό ο οποίος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για 4 χρόνια. «Όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από κομματικές επιταγές και διαχωριστικές γραμμές θα προχωρήσουμε μπροστά, δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ