ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ναύπλιο: Η βάρδια της προσφοράς που ξεχειλίζει αγάπη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. | |
Ναύπλιο: Η βάρδια της προσφοράς που ξεχειλίζει αγάπη (βίντεο)
Πέντε εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τις 6 σήμερα το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων, κάνουν πράξη την προσφορά προς τον συνάνθρωπο ετοιμάζοντας 120 έως 150 μερίδες φαγητό για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η επίσκεψη μας, το πρωινό των Χριστουγέννων στον λόφο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, στον χώρο όπου καθημερινά εθελοντές και εθελόντριες μαγειρεύουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό για τους συνανθρώπους μας, συνοδεύτηκε από αρώματα της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας και με ευχές από καλόκαρδες γυναίκες που δεν χάνουν το κουράγιο τους, γεμάτες θέληση για προσφορά και αγάπη για όλο τον κόσμο.
150 σπιτικές μερίδες με αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, μοσχοβολούσαν στο χώρο σαν το φαγητό της γιαγιάς από το χωριό, σαν εκείνο το φαγητό που ετοίμαζε η μαμά την Κυριακή, που τρώγοντας καταλάβαινες, πως το μυστικό της συνταγής ήταν κριμένο στην αγάπη που έκρυβε ο κόπος της.
Αυτόν τον κόπο προσφέρουν μαζί με την αγάπη τους ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και καθημερινά οι εθελοντές και ο ιερέας π. Ελευθέριος Μίχος στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.
Η ευχή μας να είναι γερές και δυνατές για να συνεχίσουν να προσφέρουν, μάλλον ηταν φτωχή μπροστά στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν "οι μανάδες των απόρων", οι γυναίκες της διπλανής πόρτας, που αθόρυβα καθημερινά ανηφορίζουν μέσα στην νύχτα τον λόφο που δεσπόζει πάνω από την πόλη, για να ετοιμάσουν ένα πιάτο... αγάπης για εκείνους που δεν έχουν "πού την κεφαλήν κλίνη"... 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ