ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου υποστηρίζει την εκδήλωση "Οι θησαυροί της Αργειακής γης" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | |
Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου υποστηρίζει την εκδήλωση "Οι θησαυροί της Αργειακής γης" στο Άργος
 Σήμερα 7/12/2017 η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελ/σου ( Αργος) με τους καταρτιζόμενους στα Μαγειρικά Τμήματα θα συμμετέχει και θα υποστηρίξει τα εγκαίνια στην εκδήλωση οι θησαυροί Αργειακής Γης που θα λάβει χώρα στους Στρατώνες Καποδίστρια με επιμέλεια του Δήμου Αργους Μυκηνών. 

Οι καταρτιζόμενοι θα παρασκευάσουν και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της εκδήλωσης γεύσεις της Αργολίδας με τα κυρίαρχα προϊόντα Ελιά , Πορτοκάλι και Οίνος. Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δεχθούν την επίσκεψη του γνωστού γευσιγνώστη κου Μαμαλάκη Ηλία στο περίπτερό τους. 

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου ως μοναδικός από το 1972 κρατικός εξειδικευμένος φορέας παροχής ποιοτικής τουριστικής εκπαίδευσης στην περιοχή της Πελοποννήσου και της Ελλάδας, συμμετέχει σε πλήθος εκδηλώσεων προκειμένου να αναδείξει και να γνωστοποιήσει στο κοινό της περιοχής και της Πελοποννήσου το έργο που επιτελείται στα οργανωμένα και κατάλληλα για τον σκοπό αυτό εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας. 

Άργος 7/12/2017 
Για το ΙΕΚ Πελ/σου Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ