ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Καλλιάνος: Απολαύστε τον πρωτοχρονιάτικο ήλιο - Έρχεται «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών από Τρίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 μ.μ. |
Καλλιάνος: Απολαύστε τον πρωτοχρονιάτικο ήλιο - Έρχεται «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών από Τρίτη
 Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες -για την εποχή- θα επικρατήσουν και αύριο Κυριακή, αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στο Facebook.

Ο ήλιος θα κυριαρχήσει αλλά νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ θα επικρατεί μια σχετική ψύχρα. Ιδιαιτέρως στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν και τους -4 με -5 βαθμούς Κελσίου.


Από την Τρίτη και στη συνέχεια «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών

Τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία επιμένουν ότι από την Τρίτη και στη συνέχεια, συνεχόμενα βαρομετρικά χαμηλά θα προσεγγίζουν τη χώρα μας με αποτέλεσμα ο καιρός να καταστεί άστατος, γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος.

Βροχές την Τρίτη πρώτα στα δυτικά

Από τα δυτικά της χώρας θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια της Τρίτης οι βροχοπτώσεις και οι πιθανές καταιγίδες, όμως πολύ γρήγορα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έτσι, από το αργά βράδυ της Τρίτης (αν διατηρηθούν τα υπάρχοντα δεδομένα) αναμένονται βροχές και στην Αττική.

Εβδομάδα με κατά διαστήματα βροχές και χιόνια

Κατά τη διάρκεια του 2ου μισού της ερχόμενης εβδομάδας, όχι μόνο θα εκδηλώνονται βροχές, φαίνεται ότι και ψυχρές αέριες μάζες θα κατηφορίσουν προς τη χώρα μας, με αποτέλεσμα, να εκδηλωθούν και χιονοπτώσεις που ενδεχομένως στη βόρεια Ελλάδα να απασχολήσουν και αρκετά χαμηλότερα υψόμετρα και όχι μόνο τα ορεινά.

Αρχικά νοτιάδες και εν συνεχεία βοριάδες

Αρχικά, από την Τρίτη, οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, γι'αυτό και θα εκδηλωθούν αρκετές βροχοπτώσεις αλλά και τοπικές καταιγίδες. Όμως, στο 2ο μισό της νέας εβδομάδας θα στραφούν σε βοριάδες με αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας (όχι όμως σε ακραίες τιμές) και τις τοπικές χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά

Πηγή: protothema.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ