ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Travel + Leisure: H Πελοπόννησος στους 50 top προορισμούς για ταξίδια το 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | |
Travel + Leisure: H Πελοπόννησος στους 50 top προορισμούς για ταξίδια το 2018
 H Πελοπόννησος είναι ένα από τα 50 καλύτερα μέρη για να ταξιδέψει κανείς το 2018, σύμφωνα με την έμπειρη συντακτική ομάδα του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel+Leisure.

Το περιοδικό αποθεώνει τους προορισμούς της Πελοποννήσου, προτείνοντας σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να την εξερευνήσουν: «Το ελληνικό σύστημα αυτοκινητοδρόμων έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με μια νέα διαδρομή μέσα από ελαιόδεντρα 2.000 ετών και λιγότερο γνωστά αρχαία μνημεία της Πελοποννήσου, στη νοτιότερη πλευρά της χώρας.

Στα τέλη του 2016 ολοκληρώθηκε ο νέος αυτοκινητόδρομος Α71 από το Λεύκτρο προς τη Σπάρτη, βοηθώντας στην εξοικονόμηση χρόνου οδήγησης από την Αθήνα και συνδέοντας την περιοχή Λεύκτρο με το κοντινό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, περίπου 90 λεπτά μακριά.

Εν τω μεταξύ, έχουν γίνει λιμενικές επενδύσεις στο Γύθειο και στο Κατάκολο, το οποίο αποτέλεσε σταθμό του Viking Star το 2014.

Η γεωργία εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της περιοχής, ενώ τα θέρετρα αγροτουρισμού όπως η Eumelia ανανεώνουν συνεχώς τα εργαστήρια τροφίμων και ευεξίας, εκτός από το σερβίρισμα τοπικών πιάτων όπως τα μανιάτικα ζυμαρικά με μυζήθρα και τα μουστοκούλουρα.

Όσοι αναζητούν καταλύματα που να μοιάζουν με ναό, θα πρέπει να κατευθούν προς το Πόρτο Χέλι, στην ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου, στο Amanzoe, έναν γαλήνιο χώρο με υπέροχη θέα στις γύρω ακτές που περιέχει μια μοναδική εγκατάσταση από τον καλλιτέχνη James Turrell».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ