Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Σοκ στη Ρόδο από βιασμό ανήλικης 13χρονης μαθήτριας μέσα στο σχολείο και 8χρονης από τον «νονό»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. |
Σοκ στη Ρόδο από βιασμό ανήλικης 13χρονης μαθήτριας μέσα στο σχολείο και 8χρονης από τον «νονό»
Στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων στη Ρόδο θα καθίσει ένας 17χρονος αλλοδαπός, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών φέρεται να βίασε μια 13χρονη συμμαθήτρια του μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr,ο κατηγορούμενος φέρεται την 7η ή 8η Δεκεμβρίου 2015 σε Γυμνάσιο της δυτικής πλευράς του νησιού να πήρε την τσάντα της συμμαθήτριάς του, τρέχοντας προς την σκάλα, που οδηγεί στην ταράτσα του σχολείου με σκοπό να την παρασύρει στο συγκεκριμένο σημείο.

Όταν έφτασαν στο πλατύσκαλο, πριν την ταράτσα, φέρεται να την έριξε με την βία στο έδαφος και εκεί να ασέλγησε σε βάρος της.

Ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι η συμμαθήτριά του είχε προκαλέσει με φωτογραφίες της τους συμμαθητές της.

Στο μεταξύ αύριο θα ξεκινήσει ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας η διερεύνηση καταγγελίας για σεξουαλική εκμετάλλευση ενός 8χρονου κοριτσιού από τον 17χρονο πνευματικό της πατέρα και εξάδελφό της.

Για την υπόθεση έχει υποβληθεί μήνυση από τους διαζευγμένους γονείς της ανήλικης και αντίθετη μήνυση εις βάρος του πατέρα και ενός παιδοψυχολόγου από τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη.

Οι καταγγελίες των γονέων φέρονται να ενισχύονται από πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε για λογαριασμό τους, ψυχολόγος.

Η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε μια μεταστροφή της κόρης της στις καθημερινές της συνήθειες και συγκεκριμένα μια απροθυμία στο να επισκέπτεται την κατοικία του νονού της, παρότι συνήθιζε να παίζει εκεί με τον μικρότερο εξάδελφό της.

Επιπλέον το παιδί φέρεται να ζητούσε να φύγει από το νησί για να επισκεφθεί σ’ άλλο τον πατέρα της.

Μόλις πρόσφατα κι ενώ βρισκόταν στην οικία του τελευταίου με δύο παιδάκια κι έπαιζαν, η 8χρονη φέρεται να τους πρότεινε να παίξουν ένα παιχνίδι που παίζει με το νονό τους και στην πορεία οι οικείοι τους ενημερώθηκαν ότι τα ανήλικα έπαιζαν γυμνά.

Τότε το 8χρονο κορίτσι, διηγήθηκε στους γονείς του, ότι ο 17χρονος νονός του, όταν βρισκόταν στην οικία του, απομάκρυνε από κοντά τους τον μικρό αδελφό του και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η 8χρονη μάλιστα φέρεται να διηγήθηκε στους γονείς της ότι ο ίδιος είχε επιχειρήσει να ασελγήσει και στην κατά λίγα χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της.

Στον αντίποδα ο καταγγελλόμενος προχώρησε στην υποβολή μηνύσεως, για την οποία διενεργείται ήδη προκαταρκτική έρευνα από τον Πταισματοδίκη, εις βάρος του πατέρα μηνυτή και της παιδοψυχολόγου.

Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας τέλεσε το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και η παιδοψυχολόγος το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή καταμήνυση.

Πηγή: dimokratiki.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ