ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Άρπαξαν 15 τόνους ξυλείας και τρεις τόνους ελιές! - Μεγάλη καταστροφή και σε αμπελοπαραγωγο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:39:00 π.μ. |
Άρπαξαν 15 τόνους ξυλείας και τρεις τόνους ελιές! - Μεγάλη καταστροφή και σε αμπελοπαραγωγο
Τραβούσε τα μαλλιά του ο ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα, όταν διαπίστωσε ότι όλοι του οι κόποι της χρονιάς είχαν γίνει έρμαιο επιτήδειων που είχαν αρπάξει τις ελιές και την ξυλεία που είχε συγκεντρώσει.

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να φτάσουν αθέατοι στον ελαιώνα στην περιοχή της Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία και να «σηκώσουν» με την ησυχία τους τρεις τόνους ελαιόκαρπου που ο παραγωγός προόριζε για το ελαιοτριβείο και το εμπόριο, αλλά και 15 τόνους κούτσουρα που επίσης θα διέθετε προς πώληση! 

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων, η ζημιά που υπέστη φτάνει τα 5.700 ευρώ.

Ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή υπέστη ένας αγρότης στο χωριό Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας, με την διαφορά ότι οι άγνωστοι που εισέβαλαν στον αμπελώνα του δεν ήθελαν να κλέψουν την παραγωγή, αλλά απλώς να του κάνουν κακό! 

Έτσι, έκοψαν και τις 500 κουρμούλες του περιφραγμένου αμπελιού, αλλά και τα εσπεριδοειδή δέντρα από τη ρίζα τους, ενώ κατέστρεψαν και το αρδευτικό δίκτυο του αμπελώνα που δημιούργησε με κόπο τα τελευταία 15 χρόνια!

Πηγή: kerdos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ