ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ο αγώνας ΑΕΚ- Διομήδης Άργους μετατίθεται για τις 21 Ιανουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. | | | | |
Ο αγώνας ΑΕΚ- Διομήδης Άργους μετατίθεται για τις 21 Ιανουαρίου
 Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής απέστειλε σήμερα έγγραφο στην ΟΧΕ με το οποίο ζήτησε να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία η αναμέτρηση ΑΕΚ- Διομήδης Άργους για την 12η αγωνιστική, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 19/1 και ώρα 17:15 στην αίθουσα Γ. Κασσιμάτης στο ΟΑΚΑ.

Η Αστυνομία επικαλέστηκε θέματα ασφάλειας, λόγω της διεξαγωγής την ίδια ημέρα (21:15) στο ΟΑΚΑ του ευρωπαϊκού αγώνα basket Παναθηναϊκός Superfoods- ΤΣΣΚΑ Mόσχας.

Ως εκ τούτου και μετά από επικοινωνία με τα δύο σωματεία και το ΟΑΚΑ, ο αγώνας ΑΕΚ - Διομήδης Άργους θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00, ενώ θα μεταδοθεί από το WebTV της ΕΡΤ.

Ο αρχηγός του Διομήδη Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε για το ερχόμενο ντέρμπυ με την ΑΕΚ:

«Πρώτα από όλα εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Επίσης, θέλω να καλωσορίσω τον Δημήτρη Νικηφόρου στην οικογένεια του Διομήδη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει ένα σχετικό μούδιασμα στην ομάδα, λόγω της φυγής του Ιούλιου (Αργυρού). Υποχρέωσή μας όμως είναι να βρούμε το πιο αποδοτικό σχήμα για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ την Παρασκευή, γι’ αυτό και όλοι δουλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπυ της Παρασκευής και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε ό,τι μας αξίζει».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ