ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο
 Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, με βροχές, ισχυρές καταιγίδες και τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα.

Την Κυριακή (21/01/2018), σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Γιάννη Καλλιάνο, ο καιρός θα επιδεινωθεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.

Χιόνια στα ορεινά και από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια ημιορεινά και τη νύχτα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια και από το βράδυ στην ανατολική νησιωτική χώρα κατά τόπους θα είναι πιθανώς ισχυρά με εξασθένηση τη νύχτα στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στα δυτικά δυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Πηγή: newsbomb.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ