ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου μαγείρεψαν στο συσσίτιο Ευαγγελίστριας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. | |
Μαθητές από το 2ο Λυκειο Ναυπλίου μαγείρεψαν στο συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου (βίντεο)
 Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών προσέφεραν χρήματα αλλά και την εθελοντική τους εργασία για την παρασκευή 130 γευμάτων στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς οι μαθητές διοργανώνουν κάθε χρόνο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ τα έσοδα του οποίου διαθέτουν για τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας.
Αυτή τη φορά όμως, ομάδα μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου συμμετείχε ενεργά στην παρασκευή και την συσκευασία των γευμάτων που θα διανεμηθούν σε 130 συμπολίτες μας.
Όπως τόνισαν οι μαθητές, είναι σπουδαία εμπειρία να προσφέρεις σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς να αναμένεις κάποιο αντάλλαγμα ή επιβράβευση.
Με την βοήθεια των εθελοντριών του συσσιτίου οι μαθητές έζησαν από κοντά την όλη διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων, ανταποκρινόμενοι με αυτό τον τρόπο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι στην περιοχή μας που δεν έχουν τα στοιχειώδη για μια αξιοπρεπή διαβίωση.   
Τους μαθητές συνόδευαν ο Λυκειάρχης του 2ου Λυκείου Ναυπλίου κ. Βασίλειος Χαραμής και η κα. Κωνσταντίνα Καραγιάννη Κουτρουμπή Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που προσέφερε τις πρώτες ύλες για την παρασκευή του φαγητού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ